Nᚠklub tvoří hráči z mnoha koutů světa. Dohromady jsme jeden tým. Viktorka. Po třech letech jsme zpátky v Evropě a chceme si v Doosan Areně užít parádní fotbalovou atmosféru, v níž nemají rasismus ani žádné jiné xenofobní projevy prostor.

Cadu, Salvador, Brazílie. Jan Sýkora, Plzeň, Česká republika. Mohamed Tijani, Abidžan, Pobřeží Slonoviny. Václav Pilař, Chlumec nad Cidlinou, Česká republika. Modou Ndiaye, Kaolack, Senegal. Jindřich Staněk, Strakonice, Česká republika. Každý pochází odjinud, ale dohromady píšeme společný příběh a bojujeme za jeden klub.

„Řekněme společně NE RASISMU a jakýmkoli jeho projevům,“ má jasno legendární Václav Pilař.„Na nᚠstadion toto nepatří. Už nikdy nedopustí zavřené sektory a zápasy bez diváků,“ dodala brankářská opora Jindřich Staněk. „Fanděme slušně tak, jak to umíme nejlíp,“ zakončil Jan Sýkora.

Všichni viktoriáni podporují kampaň #JeJednoOdkudJste, která má demonstrovat viktoriánskou jednotu v boji proti rasismu a všem xenofobním projevům, které nepatří nejen na fotbalový stadion, ale všeobecně do celé společnosti! „Chceme vyzvat všechny fanoušky, aby fandili slušně a společně jsme jasně ukázali, že žádné takové projevy sem nepatří,“ říká za kabinu kapitán LukᚠHejda.

Viktoriáni, děkujeme, že fandíte slušně!