Nedávno skončená aukce dresů z Ligy mistrů vynesla přes 400 tisíc korun na podporu a propagaci Nadace pro transplantace kostní dřeně. Jeden z dražitelů si však nevyzvedl podepsaný dres Patrika Schicka z AS Řím – proto jsme se rozhodli jej nabídnout jiným zájemcům. A přidalo se i holandské PSV!

Český útočník ve službách AS Řím Patrik Schick věnoval svůj dres ihned po zápase s Viktorií Plzeň na Stadio Olimpico. Při prosincové návštěvě Doosan Areny jej navíc osobně podepsal. V rámci aukce, v níž Viktorii podpořily evropské velkokluby, se hodnota dresu vyšplhala na 37 tisíc korun. Vítězný dražitel se nicméně o dres jako jediný nepřihlásil. Klub se tedy rozhodl uspořádat druhé kole aukce, v němž věří, že si dres pořídí opravdový a seriózní fanoušek, který zároveň bude chtít pomoci dobré věci.

Dražit dres Patrika Schicka bude možné od pátku 8. 2. do pátku 15. 2. ve 12:00 na adrese fcviktoria.sportovniaukce.cz.

Kromě AS Řím bude v dražbě i dres PSV Eindhoven. Holandský klub se rozhodl přidat a zaslal hraný trikot účastníka mistrovství světa, mexického kanonýra Hirvinga Lozana. A navíc je samozřejmě podepsaný!

PSV přislíbilo účast již během listopadu, doručení dresu se však bohužel zpozdilo. Fanouškům jej tedy nabízíme nyní společně s Patrikem Schickem. Jde o velmi zajímavé kousky, které určitě fanoušky osloví a společně ještě navýšíme částku pro NTKD.