Dobré pivo a dobrý fotbal odjakživa patří k sobě. V areálu plzeňského pivovaru již funguje i speciální zahrádka Gambrinus, která nabízí i možnost sledovat fotbalové zápasy plzeňské Viktorky. Třeba již ten středeční na Spartě.

Zajít si s přáteli na zahrádku, dát si správně načepované pivko a kouknout se na zápas Viktorky se Spartou. Tuto lákavou možnost nabízí zahrádka Gambrinus, kterou provozuje restaurace Na Spilce. A samozřejmě nesmí chybět ani tradiční dobroty jako gulášovka, smažák v housce, trampské cigáro nebo i svíčková.

Kapacita zahrádky je omezena (300 osob), rozhodně se tedy vyplatí vyrazit na pivovarské nádvoří zavčasu. Nutné je dodržovat všechna hygienická nařízení, která jsou aktuálně pro provozování zahradních restauračních zařízení platná. „Po konzultaci s provozovatelem zahrádky bychom rádi poprosili fanoušky, kteří do pivovaru vyrazí, aby byli ohleduplní a dodržovali všechna pravidla a poslechli vždy pokynů provozovatele,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že je nutné dodržovat rozestupy a například využít i desinfekce pro umytí rukou.

Viktoriáni, a už doma u televize, v autokině, oblíbené hospůdce či přímo na Gambrinus zahrádce – držte nám palce a fanděte!