Viktoriánské béčko má za sebou domácí utkání s pražskou Admirou. Plzeňští zvítězili 3:0. Trenér Josef Parlásek zhodnotil dnešní zápas.

Zvítězili jsme nad Admirou, jak byste dnešní utkání zhodnotil?

Jsem v první řadě rád, že jsme utkání zvládli vítězně. Po dvou zápasech, kdy jsme nezískali ani bod a nedali ani gól, jsem rád, že jsme zvítězili. Bylo to náročné utkání, soupeř nás vysoko napadal, hrál agresivně a dostupoval nás. V prvním poločase jsme s tím měli problémy a v některých fázích jsme hráli nepřesně nebo složitě. Šance byly na obou stranách. O poločase jsme si něco řekli a ve druhém poločase jsme hráli velmi dobře. Rozhodl první gól. Bylo důležité, že se nám ho podařilo vstřelit.

Je jednoznačné vítězství 3:0 povzbuzení do další práce?

Určitě ano. Pořád se o tom bavíme a jdeme krok po kroku. Pokaždé je sestava trochu jiná a jak my trenéři, tak také hráči musí být schopní reagovat. Dneska si to sedlo, hráli jsme týmově a v rozhodujících chvílích se nám to vrátilo a zvládli jsme to.

Do utkání nastoupilo spoustu hráčů z A-týmu, Ricardinho a Bello utkání rozhodli. Co na to říkáte?

Jak jsem říkal, dneska to ladilo a bylo to dobré. Všichni hráči výborně pracovali a je skvělé, že kluci z A-týmu dali gól. Musím je všechny pochválit za to, jak to odmakali.

Viktor Baier předvedl skvělý výkon a podržel tým výbornými zákroky, souhlasíte?

Jednoznačně. Jsme rádi, že po dlouhé pauze se vrací a dostává se do toho. Podal dobrý výkon a vypadal velmi dobře. Jsme za něj rádi, protože je to výborný gólman a skvělý kluk, chtěli bychom všichni, aby pokračoval v těchto výkonech.

Příští týden nás čeká Loko. Bude důležité si přenést dnešní nasazení i do utkání za týden?

Přesně tak, žádný zápas ve třetí lize není jednoduchý a budeme chtít navázat na dnešní výkon. Budeme chtít být úspěšní.