Dnes bylo ze strany LFA rozhodnuto od odložení kompletního programu 8. ligového kola. Důvodem je mimořádná situace na celém území ČR, která je způsobena silnými dešti. Týká se to tedy i sobotního utkání Viktorky s Teplicemi.

Viktoriáni,

sobotní zápas s Teplicemi se hrát nebude stejně jako celé ligové kolo. Rozhodl tak řídící orgán soutěže s ohledem na mimořádnou situaci na celém území České republiky, kdy se očekávají extrémně silné deště a v některých oblastech i záplavy.

„Rozhodnutí bylo přijato v souladu s Rozpisem celostátních soutěží, na základě nepříznivé předpovědi počasí, a především kvůli bezpečnosti hráčů, fanoušků i všech ostatních osob podílejících se na organizaci zápasů. Bezpečnost je pro Ligovou fotbalovou asociaci v této situaci naprostou prioritou,“ uvedla LFA s tím, že dalším klíčový faktorem byla i společenská odpovědnost především směrem k členům integrovaného záchranného systému jako jsou hasiči, záchranáři či policisté, kteří budou zapotřebí v terénu při pomoci obyvatelstvu.

„Samozřejmě toto rozhodnutí chápeme a přejeme si, aby se podařilo tuto mimořádnou situaci co nejlépe zvládnout. O náhradním termínu zápasu s Teplicemi budeme fanoušky po dohodě s LFA informovat,“ řekl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, o možnosti vrácení vstupného budeme informovat, jakmile se dozvíme nový termín.

Dalším utkáním tedy bude úterní dohrávka proti Olomouci (17:00).