Legendy Viktorie obdržely další pozvání k exhibičnímu utkání. Tentokrát se účastnily oslav 90. výročí založení místního fotbalového klubu FC Chotíkov. A stejně jako předtím s Walesem a Dýšinou ze zápasu její hráči vzešli vítězně, když domácí přestříleli 6:4.

Utkání však bylo překvapivě vyrovnané. Domácí celek, který hraje krajský přebor, nedal viktoriánům nic zadarmo. I proto červenomodří většinu branek vstřelili po brejkových situacích. Zápas jinak měl vše, co od fotbalu čekáme: napínavý průběh, hezké ofenzivní akce, branku domácích z penalty i trestného kopu ale i sporné okamžiky.

Na hattrick ze střetu s Dýšinou jednou brankou navázal Patrik Ježek (reportហz tohoto utkání si můžete přečíst ZDE), shodně po brance dali i Karpíšek, Kovařík a Vašák a dvěma zásahy se na výhře podílel nynější trenér rezervy FCVP Josef Parlásek. Z hlediska aktivity nejvíce vyčnívali Parlásek, rychlonohý Ježek a Kovařík, kteří se dostávali do mnoha příležitostí a svým pohybem dělali domácím hodně starostí. Internacionálové Plzně dokázali zvítězit i přesto, že vinou svalových potíží dohrávali jen s jedenácti zdravými hráči.


Střelci gardy FCVP: 2x Parlásek, Ježek, Karpíšek, Kovařík, Vašák
Sestava: Hrubý - Chvojka, Šambergr, Vlček, Kopřiva – Kovařík, Paul, Bárta, Parlásek – Ježek, Karpíšek
Střídající: Velkoborský, Vašák, Šimr, Lowy, Bican

Fotogalerie