Dorostenci a starší žáci mají stoprocentní víkendovou bilanci. Mladším žákům se nevydařily zápasy s Bohemians. Ženský B-tým zvládl své utkání a připsal si vítězství. Žákyně dominovaly v zápasech s Teplicemi.

FCVP U18 vs. Pardubice 2:0
Střelci:
76. Abrhám, 88. Růžička F.
Hodnocení trenéra Štěpána Havránka: „Velice si vážíme vítězství 2:0 ze dvou důvodů. Zaprvé Pardubice jsou velmi kvalitní tým, což zde také ukázali. Z druhého pohledu si vážíme vítězství s nulou vzadu. To se nám delší dobu nepodařilo. Zápas nebyl vůbec jednoduchý, více by mu možná slušela remíza. Nicméně ocenění pro kluky, že mužstvo jako v posledních zápasech pracuje až do konce. Odměnou pro tým jsou právě góly v závěru, které rozhodují. Poděkování mužstvu za charakter, který ukázali. Celý zápas foukal silný vítr a my jsme se s tím popasovali lépe, a proto jde asi o zasloužené vítězství."


FCVP U16 vs. Pardubice 6:2
Střelci:
13. Liška, 43. Chalupecký, 54. Hamáček, 75. Volf, 78. Chumlen (pen.), 87. Volf - 17. Mužík, 45. Mužík
Hodnocení trenéra Miroslava Vlasáka: „Po celý zápas jsme drželi vysoké tempo utkání. Dařilo se nám vyjíždět i ze složitých situací. Soupeř si také vypracoval několik příležitostí, ale góly, které jsme dostali, byly zbytečně laciné. Ale díky velkému množství našich šancí a vstřelených branek jsme utkání celkem jednoznačně vyhráli.”


Kladno vs. FCVP U15 1:4
Střelci:
4. Lidický - 6. Hoblík, 24. Rauner, 30. Kovařík, 46. Repilado
Hodnocení trenéra Pavla Machače: „Od úvodu utkání byla hra v naší režii. Domácí sice udeřili velmi brzy z ojedinělého protiútoku, ale nás to nesrazilo a z následující akce se nám podařilo vyrovnat po pěkném centru z křídelního prostoru a hlavičce Hoblíka. Po zbytek utkání jsme dobývali hluboký obranný blok domácích a prosazovali se zejména ze hry ze stran, kdy se na naší ofenzivě velmi často podíleli krajní obránci.”


Kladno vs. FCVP U14 1:7
Střelci:
73. Doležal - 8. Šlajs, 31. Bečka, 63. Schwab, 64. Smolík, 66. Hrdina, 68. Schwab, 74. Schwab
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Dnes jsme odehráli povedené utkání, kde jsme dokázali vstřelit krásných sedm branek. Především v prvním poločase jsme i na těžkém terénu dokázali dobře kombinovat a donutili soupeře hrát v hlubokém bloku. Do druhého poločasu jsme provedli šest změn a klukům trvalo prvních patnáct minut, než se dostali do tempa, v této fázi nás několikrát podržel Jirka Doubek v brance, následně jsme se však začali opět prosazovat. Celý tým však fungoval skvěle a kluci dokázali navázat na vítězství se Slavií a pokračujeme na vítězné vlně. Je třeba se však nadále zlepšovat především v technické stránce a hře bez míče.”


FCVP U13 vs. Bohemians Praha 4:8
Střelci:
73. Vrba, 76. Bakaj, 86. Kovařík, 89. Bakaj - 11. Herberstein, 16. Arabasz, 38. Těšitel, 54. Těšitel, 72. Pylypchuk, 74. Silajdzic, 81. Herberstein, 87. Frolík


FCVP U12 vs. Bohemians Praha 3:9
Střelci:
32. Kasl, 78. Trhlík, 82. Suchopár - 12. Phan, 24. Jarolím, 31. Jarolím, 45. Poláček, 60. Kadlec, 63. Jarolím, 65. Remek, 89. Bednář, 90. Kožár
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Bohemians právem patří do čela naší soutěže. My jsme narozdíl od soupeře nedokázali držet slušné tempo utkání po celou dobu a litovat můžeme i neproměněných šancí.”


DFK Bellatrix vs. FCVP Ženy B 2:3
Střelci:
1. Šuleková, 11. Studničková - 8. Kořánová, 34. Gotthardtová, 52. Mikešová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Z brzo obdržených branek jsme se dokázali dostat a soupeřky k ničemu dalšímu nepustili. Diktovali jsme tempo hry a dokázali zápas otočit ve výhru.”


FCVP WU15 vs. Teplice 13:0
Střelci:
12. Lukášová, 13. Žigová, 15. Bauerová, 17. Bauerová, 21. Lukášová, 24. Bauerová, 35. Bauerová, 38. Huclová, 45. Bauerová, 52. Bauerová, 59. Bártíková, 61. Bauerová, 78. Bauerová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci sedmého ligového kola jsme sehráli domácí utkání s Teplicemi. V celém zápase se nám opět dařilo prosazovat naši hru a naše herní principy. Za zmínku stojí zlepšení útočné fáze našich obránkyň, což se projevuje v počtu gólů a asistencí. Holky se zlepšují také v zisku odražených míčů. V zápase se nám příliš nedařil pressing při výstavbě a zakládání útoků soupeře. Holky si za předvedený výkon zaslouží pochvalu.”


FCVP WU13 vs. Teplice 9:0
Střelci:
3. Raunerová, 15. Šandová, 23. Šandová, 39. Švecová, 42. Kovandová, 44. Skřivánková, 59. Beranová, 61. Radová, 69. Radová
Hodnocení trenéra Martina Šindelky: „V dalším domácím zápase jsme doma přivítali soupeřky z Teplic. Po nepovedeném výkonu z minulého zápasu v Pardubicích jsme měli co napravovat. Holky do zápasu vstoupili od úvodního hvizdu velice aktivně a z každé akce bylo cítit jejich odhodlání utkání zvládnout vítězně za 3 body. Tato vůle pramenila ve tři vstřelené góly v prvním poločase. O poločasové přestávce jsme na hračky apelovali, že ve své snaze nesmějí polevit a naopak je potřeba zvýšit tempo a rychlost kombinace. Našim hračkám se povedlo do druhého poločasu přenést vše, co jsme si v poločase řekli a po zcela dominantním výkonu, který holky podpořily šesti vstřelenými góly, jsme utkání nakonec vyhráli v poměru 9:0. Holky je třeba pochválit za skvělý týmový výkon, za chu a přístup k zápasu, se kterým jsme k utkání přistoupili.”