Jako tradičně vyhlašuje Viktoria mládežníky měsíce. Trenéři vybírali ve čtyřech kategorií, a to dorost, žáci, přípravky a dívky.

Dorost

Daniel Kardos (U19)
Komentář trenéra Davida Vaněčka:
 „Dan nemá problém hrát na kterémkoliv postu v obraně (stoper, krajní obránce), snaží se přenášet věci z tréninku do zápasů a daří se mu to! Zvládá dobře obranné souboje a jeho velká přednost je kvalitní rozehrávka!"


Žáci

Marek Veselý (U15)
Komentář trenéra Pavla Macháče: 
„Úspěšně reprezentoval klub na reprezentačním kempu. Podává zodpovědné výkony v mistrovských utkáních a na každou tréninkovou jednotku je vždy dobře připravený. Jde příkladem svým spoluhráčům i spolupráce mimo hřiště je s Markem bez problémů."


Přípravky

Adam Všechovský (U10)
Komentář trenéra Václava Krušiny:
 „Adam za dobu svého působení v přípravkových kategoriích dokazuje, že je nepostradatelnou součástí kádru. Je velmi učenlivý a za každé situace se snaží makat na 100%. Na hřišti vyniká především svou bojovností, pracovitostí a také skvělým nasazením v tréninkovém procesu a v utkáních."


Dívky

Adéla Dragounová (WU15)
Komentář trenéra Tomáše Berana:
 „Áďa (přezdívka Dragan) je vzorovým příkladem moderní obránkyně. Výborně zvládá přechod z malého hřiště na velké a je oporou zadní řady našeho týmu. Ze své pozice stoperky (krajní obránkyně) skvěle vyváží míče, čímž přečísluje obranu soupeře. Dragan je významnou podporou útočné fáze, což potvrdila svým prvním ligovým gólem v kategorii WU15. Mezi její další silné stránky patří útočné i obranné standardní situace. Za své výkony byla odměněna pozvánkou na reprezentační kemp WU14, kde patřila mezi nejlepší hráčky."