Viktorka postoupila do play-off Ligy mistrů, a tak na stadionu ve Štruncových sadech po čtyřech letech opět uslyšíme proslulou znělku Champions League. Atmosféru velkého zápasu si budeme moci užít se vším všudy již v úterý 23. srpna od 21 hodin, kdy do Plzně dorazí ázerbájdžánský Karabach.

Play-off Ligy mistrů je po všech směrech považován za plnohodnotný zápas stejně jako ve skupinové fázi. Doosan Arena se tak po čtyřech letech znovu oblékne do slavnostního hávu UEFA Champions League, při nástupu hráčů na hrací plochu pak zazní známá znělka této soutěže!

„Je před námi opravdu slavnostní večer, který je již opravdovým zápasem Ligy mistrů se vším, co si pod tím můžeme představit. Všichni věříme, že to bude obrovským svátkem rovněž pro naše fanoušky a společně uděláme maximum pro to, abychom si tyto zápasy mohli užívat i na podzim,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Čeká nás zápas, který chce každý na vlastní kůži zažít. „Atmosféra Ligy mistrů je něco neopakovatelného, je snem každého hráče ji zažít. Již teď mám husí kůži a těším se na plnou Doosan Arenu,“ říká kapitán týmu LukᚠHejda, který si již prestižní soutěž zahrál. Naopak premiéru v ní si odbyde gólman Jindřich Staněk. „Byl to můj dětský sen. A teď uděláme maximum a budeme se rvát o postup,“ vzkazuje fanouškům. 

Viktoriáni, těšíme se na vás při zápase o vysněnou čtvrtou účast v Lize mistrů!