Béčko Viktorky čeká ve 13. kole ČFL skupiny A domácí souboj s rezervou Českých Budějovic. Představení soupeře naleznete v našem předzápasovém preview.

Jihočeši se se ziskem jednadvaceti bodů nacházejí na pátém místě tabulky ČFL skupiny A. Minulý víkend přivítali na domácí půdě Jiskru Domažlice. Českobudějovičtí ve dvacáté minutě vedli 3:0. Ve 13. minutě si dal vlastní branku Václav Svoboda, o minutu později navýšil vedení Martin Prášek a třetí gól dal Vojtěch Hora. Domažlice pět minut před koncem prvního poločasu snížili brankou Tomáše Jedličky.

Hráči Jiskry si svou druhou trefu v zápase připsali v 57. minutě, a to když střílel Petr Mužík. Jihočeši udrželi do konce zápasu jednogólový náskok a porazili doma Domažlice 3:2. Nejlepším střelcem B-týmu Dynama je s jedenácti góly Martin Prášek.

Posledních pět zápasů Českých Budějovic B:
Č. Budějovice B vs. Domažlice 3:2
FK Robstav vs. Č. Budějovice B 1:3
Č. Budějovice B vs. Táborsko akademie 5:2
Povltavská FA vs. Č. Budějovice B 2:1
Č. Budějovice B vs. Písek 4:1

Poslední vzájemné zápasy:
FCVP B vs. Č. Budějovice B 4:1
Č. Budějovice B vs. FCVP B 0:3
FCVP B vs. Č. Budějovice B 1:2
Č. Budějovice B vs. FCVP B 3:1
FCVP B vs. Č. Budějovice B 3:1

Zápas mezi B-týmem Viktorie Plzeň a rezervou Českých Budějovic se odehraje v neděli 29. října od 10:30 v Luční ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2023/2024, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a také ZTP a VIP partneři.