Ve výborné formě hrající viktoriánskou rezervu čeká už páté utkání na domácí půdě za sebou. Tentokrát na západ Čech přijede Písek, kterému se nedaří. Duel 8. kola ČFL skupiny A se hraje v neděli od 10:30 v Luční.

Čtyři domácí zápasy, čtyři výhry - to je bilance týmu Josefa Parláska z posledních čtyř kol. Jeho sílu před domácí kulisou postupně poznal Motorlet, Vltavín, Králův Dvůr a naposledy Povltavská FA. Viktoriáni si z těchto duelů odnesli lichotivé skóre 12:3 a vykopali si zasloužené druhé místo za pražskou Admirou, na níž ztrácejí dva body.

Naopak FC Písek je nebezpečně blízko sestupovým vodám. Jihočechům k tomu výrazně „pomáhᓠs 21 inkasovanými brankami nejhorší obrana soutěže, která třeba od béčka Slavie dostala pět gólů a od nováčka soutěže z Přeštic dokonce sedm! Těžko uvěřitelnými pěti zásahy se na debaklu podílel odchovanec Viktorie Plzeň Daniel Černý.

Všechny faktory tedy jasně hrají do karet červenomodrým. Skutečný výsledek se ale ukáže až v neděli. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2022/2023, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a samozřejmě ZTP a VIP partneři.