Od pondělí 18. června do středy 20. června se v Plzeňském krajie odehraje druhý ročník turnaje o pohár Karla Poborského. Hrát se bude v Dobřanech a na hřišti plzeňského Slovanu, představí se zde hned 8 Regionálních fotbalových akademií, týmy Sparty, Slovácka a Slavie a skotský celek Rangers FC.

V týmu Regionální fotbalové akademie Plzeňského kraje nastupuje hned několik hráčů Viktorie Plzeň. Turnaj je určen pro hráče ročníku narození 2003, čili U15. První hrací den se uskuteční v Dobřanech, druhý hrací den na Slovanu Plzeň v Křimické ulici a třetí hrací den opět v Dobřanech. Na závěr tohoto dne se ve 13:00 utkají vítězové obou skupin o pohár Karla Poborského.

Skupina A: RFA Plzeňského kraje, RFA Ústeckého kraje, RFA Olomouckého kraje, RFA kraje Vysočina, AC Sparta Praha, Rangers FC (Skotsko).
Skupina B: RFA Pardubického kraje, RFA Jihočeského kraje, RFA Moravskoslezského kraje, RFA Jihomoravského kraje, SK Slavia Praha, 1. FC Slovácko.

Rozpis zápasů RFA Plzeňského kraje:
Pondělí 9:30 proti Rangers FC.
Pondělí 10:50 proti AC Sparta Praha.
Úterý 13:30 proti RFA kraje Vysočina.
Úterý 14:50 proti RFA Olomouckého kraje.
Středa 9:00 proti RFA Ústeckého kraje.

Hrát se bude 2x30 minut s pětiminutovou přestávkou mezi poločasy a patnáctiminutovou přestávkou mezi jednotlivými zápasy.