V dresu Viktorky strávil třináct sezon. Získal pět mistrovských titulů. Byl u všech účastí klubu v Lize mistrů a vlastně u všech zápasů evropských pohárů v novodobé éře. Po sezoně se RADIM ŘEZNÍK s Viktorkou rozloučí. Přijďte tedy určitě v sobotu na fotbal a společně mu za všechno poděkujeme při posledním domácím ligovém zápase!

„Možnost hrát o nejvyšší příčky v lize a zakusit atmosféru Ligy mistrů – to je sen každého fotbalisty. Těším se na vyhlášenou plzeňskou kabinu, uvidíme, co na mě Pavel Horváth při příchodu vymyslí.“

Tato slova pronesl tehdy dvaadvacetiletý Radim Řezník v srpnu roku 2011, když poprvé překročil práh Doosan Areny. Možná ani v tom nejhlubším snu ale nedoufal, co všechno s Viktorkou v nadcházejících letech zažije a zapíše se tak navždy zlatým písmem do klubové kroniky.

Viktoriáni, počítejte s námi: 5 mistrovských titulů, 4 účasti v základní skupině Ligy mistrů, třikrát osmifinále Evropské ligy, čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. Celkem do této chvíle 302 soutěžních zápasů ve viktoriánském dresu. To je Radim Řezník!

Dnes pětatřicetiletému obránci po sezoně končí ve Viktorce smlouva. A nyní v sobotu to pro něj tedy bude poslední domácí ligový zápas. Paradoxně se v něm Viktorka utká s Baníkem, odkud Radim do Štruncových sadů přišel. „Vyšlo to takhle zajímavě. Určitě to pro mě bude hodně emotivní. Ale budu se chtít určitě loučit vítězně a věřím, že dorazí co nejvíce fanoušků,“ říká Radim Řezník.

„Radim s námi zažil úplně všechno. Patří nesmazatelně do zlaté éry klubu. Velký profík a jedna z duší kabiny, kde se vždy staral o dobrou atmosféru. Patří mu velké poděkování za to, co pro nᚠklub odvedl. Věřím, že se s ním při posledním domácím zápase této sezony přijdou rozloučit i fanoušci,“ dodává Adolf Šádek, generální ředitel a předseda představenstva klubu.

Viktoriáni, v sobotu všichni do Doosan Areny. Utkání FC Viktoria Plzeň – Baník Ostrava začíná v 17:00. Vstupenky pořídíte ZDE.

Viktoriáni, buďte u toho s námi!