V 5. kole ČFL skupiny A se rezerva Viktorie utká s týmem FK Loko Vltavín. Duel se hraje v Luční a začíná v 10:30. „Očekávám náročné běhavé utkání,“ říká trenér Parlásek.

Jeho mužstvo bude hrát doma už druhý zápas v řadě. Minulý týden do Plzně přijel pražský Motorlet a po gólu Cadua z přímáku a Dedičově penaltě, pro kterou si došel TadeᚠPospíšil, se do středu Čech vrátil s prázdnou.

„Je to zasloužené vítězství, již v prvním poločase jsme měli několik zajímavých situací, které jsme ale bohužel nedotáhli do konce, pak se nádherně trefil ze standardky Cadu. Ve druhém dějství bylo důležité, že jsme přidali druhý gól. Musím pochválit Reného Dediče, že to vzal na sebe, protože to byl hodně důležitý moment. Pak soupeř zjednodušil hru a chvílemi nás tlačil, ale hráči to odmakali a dotáhli zápas do vítězného konce,“ zhodnotil vítězný duel Josef Parlásek.

Pro béčko to byla první domácí výhra v letošním ročníku a hned tento víkend bude mít možnost na tento úspěch navázat, a opět před vlastními fanoušky. Do areálu v Luční ulici v sobotu zavítá Loko Vltavín.

Ten si zatím připsal jen jednu jedinou výhru a v ostatních třech zápasech poznal hořkou pachu porážky. Nyní se tedy nachází ve spodních patrech tabulky. Viktorka je na tom sice lépe, ale její trenér přesto nabádá k opatrnosti. „Očekávám náročné běhavé utkání, jelikož Vltavín oproti loňskému ročníku hodně omladil tým.“

Díky relativně hladkému vítězství se logicky nabízí otázka, jestli se jeho mužstvo herně nezvedá. „Těžko takhle říct, jelikož do posledních třech utkání jsme nastupovali v rozdílných sestavách. Rotace hráčů je jako v loňském roce velká a sestava na jednotlivá utkání se určuje na základě doplnění hráčů z A týmu,“ uzavírá.

Vy si každopádně utkání nenechte dojít a přijďte! Pivo, klobása a fotbal... To je přeci ideální kombinace na sobotu! Tak v 10:30 v Luční!




Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2022/2023, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a samozřejmě ZTP a VIP partneři.