Již v sobotu čeká FCVP atraktivní domácí zápas s Baníkem Ostrava. Výkop duelu je v 19:00 a zváni jsou všichni fanoušci. Už máte vstupenku?

Na domácí souboje s Baníkem Ostrava mají viktoriáni jen ty nejlepší vzpomínky. Jeden z nejtradičnějších chorálů „To památné odpoledne…“ odkazuje na rok 2011, kdy Viktorka právě po utkání s tímto soupeřem oslavila zisk historicky prvního titulu.

A neméně důležitý zápas čeká na Západočechy i v sobotu. Tým trenéra Michala Bílka vede ligu a bude chtít získat do tabulky další tři body. „Po vyřazení z poháru se musíme jednoznačně a stoprocentně koncentrovat na sobotní duel s Baníkem. Právě výkonem a výsledkem v tomhle utkání se budeme chtít fanouškům omluvit za Hlučín,“ má jasno záložník Pavel Bucha.

„Všichni si uvědomujeme důležitost zápasu a máme jasný cíl – zvládnout ho a potvrdit dosavadní ligové výsledky. Věřím, že nám k tomu pomohou i naši fanoušci,“ přeje si plzeňský středopolař. Ano, právě fanoušci jsou v Doosan Areně vždy správným hnacím motorem. Proto byste ani v sobotu neměli v hledišti rozhodně chybět.

Permanentkáři mají svá místa samozřejmě nachystána, ostatní zájemci si mohou své vstupenky pořídit ve čtvrtek i v pátek ve Viktoria shopu (9:00 – 17:00) a na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky. V den zápasu pak budou otevřeny pokladny od 16:30.

Speciálně zveme i studentky a studenty ZČU, kteří mohou po předložení studentského průkazu využít slevy a zakoupit si vstupenku za speciální cenu 130 Kč (platí ve Viktoria shopu i na prodejních místech Plzeňské vstupenky).

Viktoriáni, těšíme se na vás v sobotu v Doosan Areně.