FINÁLE FORTUNA:LIGY má před sebou tři poslední kola. Plzeňské Viktorce jde nyní o každý bod. Ve středu 15. května ji od 17:30 na domácí půdě čeká prestižní zápas se Spartou Praha. Víme, že fanoušci jsou naším dvanáctým hráčem týmu a je jisté, že poženou jako obvykle hráče v Doosan Areně k maximálnímu nasazení. Pivovar Gambrinus, partner Viktorky, se rozhodl poděkovat fanouškům za jejich celoroční podporu a zároveň je vyburcovat k co největší podpoře svého týmu výjimečnou motivací.

Během středečního duelu bude v Doosan Areně k dispozici unikátní měřicí systém. Ten jasně ukáže, jak hlasitou podporu mají hráči v Doosan Areně! Pokud se nám během prvního poločasu podaří několikrát překonat stanovenou hranici hluku, přispěchá Gambrinus s odměnou! Je to úplně jednoduché: čím hlasitěji se bude ve středu ve Štruncových sadech fandit, tím levnější bude pivo během přestávky a během druhého poločasu.

„Na domácím stadionu máme skvělou bilanci i díky našim fanouškům. Jejich podporu vždy cítíme! Věřím, že tomu tak bude i ve středu a překonat určitou hranici fandění pro ně rozhodně nebude problém,“ burcuje publikum záložník Patrik Hrošovský.

Viktoriáni, nalaďte hlasivky, přijďte podpořit tým Viktorky. Čím více budete fandit, tím větší odměnu od Gambrinusu získáte!

Vstupenky na středeční zápas FC Viktoria Plzeň – AC Sparta Praha jsou stále k dispozici, prodej bude ukončen v úterý 14. května v 18:00 ve fanshopu.