Autogramiáda u speciálního vánočního stánku Viktoria shopu klepe na dveře! Už ve středu 4. prosince se budou v OC Olympia vedle dětského koutku podepisovat LukᚠKalvach a Joel Kayamba, kteří budou k dispozici všem fanouškům od 17 do 18 hodin.

Viktoriánský dres, oficiální kalendář pro rok 2020, zimní čepice s logem oblíbeného klubu či speciální vánoční trička navržena vámi fanoušky. A samozřejmě spousta dalších tipů na ten nejlepší viktoriánský dárek. To vše pro vás máme nachystáno ve Viktoria shopu, v našem eshopu a během adventu i ve speciálních vánočních stáncích.

A právě v jednom z nich proběhne také autogramiáda s Lukášem Kalvachem a Joelem Kayambou. Oba hráči k vánočnímu stánku Viktoria shopu v Olympii dorazí v 17:00 a všem zájemcům se budou až do 18:00 ochotně podepisovat.

Středeční autogramiádou se navíc spustí také týdenní soutěž s Instagramem Viktoria shopu. Právě u stánku v Olympii bude od zítřka až do příští středy k dispozici foto okénko a každý, kdo si koupí něco ve vánočním stánku fanshopu, se může zapojit do soutěže o hodnotné ceny. A jak bude probíhat?

Všichni, co si v rozmezí týdnu (od 4. 12., 17:00 do 11. 12., 21:00) koupí cokoli ve Viktoria shopu v Olympii, si můžou u prodavačky ve stánku vyžádat k zapůjčení speciálně vyrobené instagramové foto okénko. Potom už záleží pouze na vás, jak originálně svou fotku pojmete.

Důležité je však dodržet podmínky soutěže: sledovat účty Viktorie Plzeň a Viktoria shopu na Instagramu, mít veřejný profil, abychom viděli vaše fotky a také je nezapomenout označit hashtagy (#fcvp #ViktoriaShop), které jsou uvedené i na foto okénku.

Výherci budou hned tři a hodnotné ceny získají ti, kteří budou mít největší počet lajků na své fotce. My si následně ověříme, zda jste splnili všechna pravidla a ve čtvrtek 12. 12. se vám ozveme do zpráv. Všichni tři vyhrají dvě vstupenky na vánoční zápas s Teplicemi, další ceny budou záležet podle umístění – první místo získá podepsaný balon hráči Viktorie, druhý vyhraje nástěnný kalendář pro rok 2020, třetí místo pak k lístkům obdrží stolní kalendář na následující rok.

V neposlední řadě pak bude po dobu autogramiády cenově zvýhodněn nový nástěnný kalendář, který jsme v listopadu představili ve fanshopu – z původních 349 Kč na 299 Kč. Můžete samozřejmě využít přítomných hráčů Lukáše Kalvacha a Joela Kayamby a nechat si ho ihned podepsat. Akce však bude platit pouze hodinu!

Viktoriáni, středeční program u vánočního stánku Viktoria shopu je bohatý, proto neváhejte a přijďte v 17:00 do Olympie. Budeme se na vás těšit!