FC Viktoria Plzeň opět navazuje na svou tradici volby mládežníků měsíce. Trenéři všech kategorií za měsíc září ocenili následující talentované viktoriány.

Novým partnerem ankety Mládežník měsíce je platební karta FC Viktoria od ČSOB. Každý vítěz tak obdrží novou klubovou platební kartu a ČSOB mu na ni navíc jako dárek vloží 1000 Kč! Předání mládežníkům měsíce září provedl za ČSOB ředitel mikroregionu Plzeňsko Marek Bartoš a za klub tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

KATEGORIE DOROSTY – PETR KUBÍN (U16)

„Petr v létě přišel do Viktorky a ihned se prosadil do základní sestavy. Svými výkony si řekl o nasazování do zápasů za starší kategorii,“ pochválil ho trenér týmu David Vaněček.

KATEGORIE ŽÁCI – JAKUB KOVAŘÍK (U12)

„Jakub vyniká pracovitostí a přístupem k tréninku. V utkáních je momentálně nejnebezpečnějším hráčem útočné fáze a nejlepším střelcem,“ řekl na jeho adresu trenér Vítězslav Hejret.

KATEGORIE PŘÍPRAVKY – TOMÁŠ MINAŘÍK (U11)

„Tomᚠje hráč, který v tréninku i v utkání dělá vše naplno. Je pracovitý, vnímavý a dokáže se rychle učit ze svých chyb. Všechna zářijová utkání odehrál s velkou chutí a byl nám v nich na všech herních postech hlavní oporou,“ chválí šéftrenér přípravkových kategorií Jaroslav Kovařík.

KATEGORIE DÍVKY – ŠÁRKA KYNCLOVÁ (WU13)

„Šárka si ocenění zaslouží za svůj přístup k tréninkům a k zápasů, je velkou oporou týmu,“ má jasno trenér Petr Žížek. „Můžu se na ni kdykoli spolehnout. Jde příkladem ostatním hráčkám, i proto je kapitánkou týmu,“ vysvětluje.

Gratulujeme!