Stejně jako v září a říjnu, i tentokráte zvolili trenéři mládežnických kategorií nejlepší hráče jednotlivých kategorií. Vítězi se stali Jan Paluska, Adam Novák, LukᚠPorazil a Lucie Šottová!

Partnerem ankety Mládežník měsíce je platební karta FC Viktoria od ČSOB. Každý vítěz tak obdrží novou klubovou platební kartu a ČSOB mu na ni navíc jako dárek vloží 1000 Kč! Předání mládežníkům měsíce listopadu provedl za Viktorii Plzeň předseda výboru VIKTORIA PLZEŇ – fotbal, z.s., Petr Žitek.

KATEGORIE DOROSTY – JAN PALUSKA (U17)

„Jan Paluska je šikovný univerzální hráč do středu obrany nebo zálohy. Patří k oporám týmu a během podzimní části podával dobré výkony na klubové i reprezentační úrovni,“ pochválil jej trenér Ondřej Šiml.

KATEGORIE ŽÁCI – ADAM NOVÁK (U14)

„Adam je dynamickým hráčem s dobrým výběrem místa a výborným zakončením, což potvrzoval na tréninku i v zápasech. Svými stabilními výkony se vždy velkou měrou zasloužil o pozitivní výkon i výsledek týmu. Díky svým výkonům a přednostem byl během listopadu byl nominován do některých zápasů za kategorii U15,“ vysvětluje volbu trenér Jan Kovář.

KATEGORIE PŘÍPRAVKY – LUKÁŠ PORAZIL (U8)

„Lukᚠje hráč, který miluje fotbal a na hřišti nepoleví na jedinou vteřinu. Je pracovitý, všestranný a má obrovskou chu vítězit. Na trénincích dává vždy pozor a plní své úkoly na 100 %. V zápasech vyniká především rychlostí, odvahou a množstvím vstřelených branek. Za měsíc listopad vstřelil 32 gólů. ,,Slávek" je také skvělým showmanem a svými výroky vždy pobaví nejen své vrstevníky,“ říká o něm trenér Martin Kadlec.

KATEGORIE DÍVKY – LUCIE ŠOTTOVÁ (WU18)

„Lucie v poslední době procházela velmi těžkým obdobím. Přesto chodila poctivě na tréninky, na kterých, stejně jako v zápasech, působí vždy zapáleně. Aktivně se snaží podporovat i ostatní spoluhráčky. Jde o obdivuhodný přístup, i proto je zástupkyní kapitánky týmu,“ říká trenér Pavel Hudeček.

Gratulujeme!