Viktoriáni, právě dnes slaví nᚠklub 110. narozeniny! A po celý den přijímá gratulace. Jako první přišli popřát do Doosan Areny fanoušci, kteří na počet významného jubilea úderem půlnoci rozsvítili kolem stadionu 110 světlic. Popřát můžete i vy!

Přesně 110 světlic rozzářilo úderem čtvrteční půlnoci okolí Doosan Areny. Fanoušci klubu spadající pod Sektor P přišli tímto způsobem popřát svému milovaného klubu k narozeninám. Navíc přidali řadu chorálů a ještě v posledních dnech vymalovali podchod v Pallově ulici.

V pátek ráno navíc na fanoušky čekala další dvě překvapení. Všechny plzeňské tramvaje totiž vyjely z vozovny s vlaječkami klubu a logem 110 let FCVP. Po Plzni tak budou jezdit po celý víkend. Děkujeme za milou gratulaci PMDP.

Zcela poprvé v historii pak vyšla titulní strana Plzeňského deníku ve viktoriánských barvách. „Jsme patrioti a chceme ukázat, že společně s našimi čtenáři Viktorce fandíme. Po úspěšné pondělní příloze je to další z dárků, které chceme klubu nadělit,“ řekl šéfredaktor našeho hlavního mediálního partnera Kamil Kacerovský.

Vše vyvrcholí dnes v 15:00 slavnostním aktem, v rámci kterého budou na Pamětní místo Brány borců doplněny nové desky klubových legend i fanoušků, kteří nᚠsvět opustili předčasně. Otevře se navíc také naučná stezka Po stopách 110 let FCVP.

Popřejte také. S hashtagem #110fcvp můžete na sociálních sítích zveřejňovat videa či fotografie.