Ve středu ráno vyrazili hráči Viktorie Plzeň z pražského hotelu na Letiště Václava Havla, odkud se okolo půl desáté vydali přímo do Larnaky. Po zhruba třech a půl hodinách strávených v letadle dorazili hráči na největší kyperské letiště, z nějž zamířili přímo na hotel.

V Larnace je přivítalo letní počasí, při příletu panovala v nejstarším kyperském městě vedra okolo 32°C. „S tím jsme ale počítali, takže nás to nijak nepřekvapilo. Myslím si, že nebude problém se tomu přizpůsobit,“ nedělá si z toho velkou hlavu záložník Jan Kopic, který byl včera nominován do reprezentačního týmu na kvalifikační duely s Německem a Severním Irskem.

Po příletu na larnacké letiště zamířil celý tým do autobusu a odjel do vesničky Pervolia poblíž Larnaky, kde je ubytován. Večer poprvé okusí AEK Arenu, kde je na programu oficiální tisková konference a první trénink. Na tiskovou konferenci dorazí společně s trenérem Pavlem Vrbou i obránce Radim Řezník, to nejdůležitější z ní vám přineseme prostřednictvím Twitteru i webových stránek.

Po prvním tréninku v nové aréně, která byla otevřena teprve v říjnu 2016, se plzeňští fotbalisté vrátí zpět na hotel, aby si dopřáli kvalitní odpočinek před zítřejším důležitým zápasem. „Všichni si uvědomujeme, o co jde. Pro postup rozhodně uděláme vše, co bude v našich silách,“ slibuje David Limberský.