Jak se dařilo hráčům Viktorie Plzeň na hostování na začátku sezony 2021/2022? Přinášíme pravidelný přehled, který vám budeme nabízet každý měsíc.

Ondřej Mihálik v dresu Dynama České Budějovice navázal na dobrou přípravu i v úvodním ligovém duelu proti Teplicím, kdy gólem rozhodl o vítězství 1:0. Navíc odehrál celý zápas, stejně jako o týden později na Slovácku, kde Jihočeši prohráli 0:1.

Jednadvacetiletý obránce Robin Hranáč hostuje v Liptovském Mikuláši. Za nováčka nejvyšší slovenské soutěže odehrál oba dosavadní soutěžní zápasy proti Slovanu Bratislava a Dunajské Stredě v základní sestavě. Prohrám však nezabránil. Dominik Sváček zůstal v obou duelech na střídačce.

Ve stejné lize působí také Dominik Kříž. Ten v dresu Seredi naskočil do úvodního kola proti Žilině, kde odehrál 69 minut. V dalším zápase s Ružomberokem chyběl v sestavě.

Adam Alexandr měl původně hostovat v Senici, na poslední chvíli se ale domluvila výpůjčka do druholigového Ústí nad Labem. Za „armu“ odehrál 15 minut v Třinci a 34 minut v domácím utkání s Vysočinou Jihlava.

Ve slovinském Mariboru už stihl šest zápasů odehrát Marko Alvir. 27letý rodák ze Záhřebu naskočil poprvé 15. července v 1. předkole Evropské konferenční ligy proti arménskému Urartu, kdy odehrál celé utkání. Nechyběl ani v ligových zápasech proti Celje (89 minut), Domžale (20 minut) a Olimpiji Lublaň (90 minut). Absolvoval také oba duely se švédským celkem Hammarby v Evropské konferenční lize, kde byl Maribor po výsledcích 1:3 a 0:1 vyřazen.

Foto: dynamocb.cz, NK Maribor