V reprezentační přestávce budeme s hrdostí sledovat hned několik viktoriánů v reprezentačních týmech České republiky. Držíme palce!

A tým

V nominaci trenéra Jaroslava Šilhavého nechyběl kapitán FCVP Jakub Brabec, spolu s ním odjel na reprezentační sraz také záložník LukᚠKalvach. V nominaci jsou také bývalí viktoriáni Michael Krmenčík, Vladimír Darida a Aleš Matějů. Mezi náhradníky se pak vešli LukᚠHejda, Radim Řezník, Aleš Čermák a Jan Kopic.

Česko čeká v pátek 4. září zápas v Bratislavě proti Slovensku, v pondělí 7. září pak v Olomouci proti Skotsku.

U21

Lvíčata měla sraz v neděli 30. srpna a v týmu jsou viktoriáni Pavel Bucha, Dominik Janošek a Pavel Šulc. Původně nominovaný byl ještě Michal Hlavatý, který ale kvůli zdravotním problémům vypadl. Češi se představili ve středu 2. září od 20:30 v San Marinu, kde vyhráli 6:0. V základní sestavě nastoupili Janošek s Buchou, Pavel Šulc přišel do hry jako náhradník a uzavřel střelecký účet. V pondělí 7. září čeká lvíčata zápas v Českých Budějovicích proti Chorvatsku.

U20

Reprezentační výběr do 20 let se během zářijového mezinárodního termínu střetne v přípravném utkání se Slovenskem 5. září. V nominaci kouče Jiřího Žiláka jsou Šimon Gabriel a Josef Koželuh. Mezi náhradníky jsou ještě Jan Halász, Karel Žilák a Adam Vrba.

U19

Devatenáctka absolvuje tréninkový kemp a 7. září odehraje přátelský zápas v Polsku. V nominaci je záložník B týmu Viktorie Adam Pešek, který včera odehrál první poločas zápasu proti Petřkovicím z MSFL.

U18

Osmnáctka se pod vedením trenéra Davida Holoubka připravuje od 30. srpna do 4. září v areálu Břízky u Jablonce nad Nisou. S týmem je útočník dorostu TomᚠJedlička.

U17

Reprezentační tým U17 absolvuje tréninkový kemp v Praze a trenér Petr Havlíček vybral do svého celku z Plzně brankáře Jiřího Vlčka a obránce Jaroslava Rádla a Tomáše Vacha. Češi včera hráli proti sparanskému dorostu U19. V akci byli všichni tři viktoriáni.

Foto: FAČR