V sobotu 1. srpna v 11:00 čeká Viktorii Plzeň první přátelský zápas v rámci předsezonní přípravy 2020/2021. V Luční ulici se tým trenéra Adriana Gužy střetne s českobudějovickým Dynamem.

Zápas z hygienických důvodů a v souvislosti s aktuální situací proběhne za zavřenými dveřmi. Pro fanoušky tak připravíme živý videopřenos na našem YouTube kanále.

Utkání proti Českým Budějovicím bude jedinou plzeňskou prověrkou v domácím prostředí. Poté tým odcestuje na soustředění do Rakouska, kde jej čekají čtyři přátelské zápasy.

S Budějovicemi se viktoriáni v rámci přátelského zápasu střetli již v květnu před restartem FORTUNA:LIGY, kdy na Střeleckém ostrově zvítězili 4:1 po gólech Beauguela, Kovaříka, Kopice a Buchy.

„Je určitě dobře, že si tréninkové jednotky zpestříme zápasem. Navíc proti dobrému ligovému soupeři, takže to určitě bude cenná prověrka,“ ví obránce LukᚠHejda.

Zápas začíná v sobotu 1. srpna v 11:00 a vysílat jej budeme na našem YouTube zdarma. Viktoria je již odehraje v dresech Macron, které byly připraveny speciálně pro přátelské zápasy. Představení oficiálních dresů na sezonu je naplánováno před ostrým startem sezony.