Již v úterý ve 13:00 bude zahájen volný prodej balíčků na základní skupinu Evropské konferenční ligy, ve které se Viktorka utká s Ballkani, Dinamem Záhřeb a Astanou.

Porveme se o to – o každý bod, o každou výhru, o postup!

„Motivaci máme obrovskou, půjdeme do toho od první minuty a věřím, že nás v tom maximálně podpoří i naši fanoušci. Porveme se o to!“ říká odhodlaně obránce Robin Hranáč.

Viktoriáni, zajistěte si své místo v Doosan Areně na všechny tři podzimní evropské duely. Volný prodej balíčků startuje již v úterý ve 13:00.

Stačí chvilka u počítače nebo telefonu a pořídíte si balíček pohodlně ONLINE na www.plzenskavstupenka.cz nebo na Ticketpointu u Doosan Areny.

Kompletní informace o vstupenkách naleznete ZDE.

CENÍK BALÍČKŮ – VOLNÝ PRODEJ

1. KATEGORIE 1990 Kč

2. KATEGORIE 1650 Kč

3. KATEGORIE 1340 Kč

4. KATEGORIE 1080 Kč

BEZPEČNOSTÍ OPATŘENÍ NA ZÁPAS S GNK DINAMO ZÁHŘEB

Vzhledem k tomu, že fanoušci chorvatského týmu mají vstup na stadion na základě disciplinárního trestu zakázaný, jsme nuceni přijmout následující bezpečnostní opatření.

Online prodej vstupenek či balíčků (ve volném prodeji) bude technologicky omezen pouze na území ČR.

U vstupu na stadion bude pro tento zápas prováděna kontrola totožnosti, každý dospělý fanoušek bude muset předložit doklad totožnosti prokazující místo trvalého pobytu (občanský nebo řidičský průkaz, cestovní pas). U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu.

Vstup na stadion bude umožněn pouze občanům ČR a občanům, kteří prokáží svůj trvalý pobyt na našem území. U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu. Návštěvníkům, kteří u vstupu neprokáží svůj trvalý pobyt na území ČR, bude možno odepřít vstup na stadion, a to bez ohledu na platnou vstupenku a bez nároku na odškodnění!

Vpuštěni na stadion nebudou fanoušci s dresy, šálami a jinými fanouškovskými insigniemi GNK Dinamo Záhřeb, bez ohledu na platnost vstupenky a bez nároku na vrácení peněz.

OTEVÍRACÍ DOBA TICKETPOINTU

Úterý 12.9. 9-17

Středa 13.9. 9-17

Čtvrtek 14.9. 9-17

Pátek 15.9. 9-17

Sobota 16.9. 9-13

Neděle 17.9. 13-17

Pondělí 18.9. 9-17

DÁLE BUDE UPŘESNĚNO

Permanentkáři mají stále balíčky vstupenek na svá místa rezervovaná až do čtvrtka 14. 9. do 17:00. Navíc si od pondělního rána mohou zakoupit na své místo i jednotlivé vstupenky, v případě, že nevyužijí celý balíček.