V úterý v 9:00 jdou do prodeje vstupenky na poslední utkání této sezony, které Viktorka sehraje na Spartě v sobotu 27. května od 16:00. Zakoupit si je mohou pouze permanentkáři.

Cena vstupenky do sektoru hostí je 490 Kč, zakoupit je jí možné pouze na pokladnách Doosan Areny od úterních 9:00. Platit na pokladně je nutné v hotovosti.

Vzhledem k bezpečnostním opatřením, které se zápasem souvisí, si vstupenku do viktoriánského sektoru mohou zakoupit pouze držitelé permanentních vstupenek FCVP, a to jednu vstupenku oproti jedné permanentce. Samozřejmě je možné předložit u nákupu více permanentek a obstarat tak vstupenky pro více lidí najednou.

„Rozhodli jsme se přijmout toto bezpečností opatření, abychom dokázali zaručit našim fanouškům maximální bezpečí a nedocházelo k jakýmkoli spekulacím se vstupenkami, o které je enormní zájem především z řad domácích příznivců,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN

Úterý od 9:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Prodej bude přerušen se začátkem utkání s Bohemkou a pokračovat ve středu ve Viktoria shopu (9:00 – 17:00)