V neděli 20. října od 15:30, tedy po skončení reprezentační přestávky, přivítáme v Doosan Areně ostravský Baník. Vstupenky na tento duel jsou stále v prodeji!

Lístky na zápas 13. kola se prodávají buď ve Viktoria shopu (každý pracovní den od 9 do 17 hodin, vyjma 11. října, kdy probíhá inventura), nebo na prodejních místech Plzeňské vstupenky v Plzeňském kraji.

Jejich ceny již nyní zapadají do 2. časové vlny prodeje (10 až 0 dnů před utkáním), k dostání jsou tak v závislosti na kategoriích za 300 Kč, 270 Kč, 230 Kč a 200 Kč. Studentský vstupenka do sektoru R se dá zakoupit za 130 Kč.

Nárok na dětskou vstupenku mají děti do 15 let a vztahuje se na ni 50% sleva oproti původní ceně. Na Rodinnou tribunu Hitrádia FM Plus, tedy do sektoru H, je dětská vstupenka k zakoupení za 100 Kč.

Informace o stadionu, výhledy ze sektorů a plán najdete ZDE.

„Baník je známý tím, že má velmi dobré fanoušky. Ve velkých počtech jezdí i na výjezdy. I my ovšem máme skvělé fanoušky, klobouk dolů před nimi. V plzeňském prostředí se mi hraje nejlépe, tak doufám, že jich dorazí opět co nejvíce, vytvoří nám super atmosféru a my se jim odměníme vítězstvím,“ přeje si reprezentační útočník Michael Krmenčík.

Vstupenky na následující zápas proti Slavii (27. října, 17:00) se budou prodávat od 17. října.