Viktoriánskému dorostu U17 se střelecky dařilo a Karviné nasázel pět branek. Ženské béčko vstoupilo do barážových bojů porážkou na Braníku.

FCVP U19 vs. Karviná 2:2
Střelci:
59. Carneiro (vl.), 95. Paluska - 3. Guimaraes, 76. Guimaraes
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „V prvním poločase jsme soupeře přehrávali, vytvořili si zajímavá zakončení, ale ty jsme neproměnili, naopak soupeř vstřelil branku z ojedinělé akce. Druhý poločas jsme víc otevřeli hru, šance byly na obou stranách. Nejdříve jsme srovnali po rohovém kopu, čtvrt hodiny před koncem jsme opět prohrávali, ale v nastavení se nám podařilo vyrovnat.”


FCVP U18 vs. Meteor Praha 2:1
Střelci:
5. Houdek, 25. Houdek - 13. Hottek
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Utkání začalo velice překvapivě. Už ve 2. minutě viděl hostující stoper červenou kartu. Nám se podařilo velice rychle dát gól. Bohužel v rozehrávce jsme udělali chybu a soupeř vyrovnal. Do poločasu jsme identickou akcí dali druhý gól a do šaten šli s vedením. Druhý poločas byl z naší strany opatrnější, ale přesto jsme mohli zápas rozhodnout daleko dřív. Ale vyhráli jsme a máme do tabulky další tři body.”


FCVP U17 vs. Karviná 5:0
Střelci:
12. Macháč, 33. Kardoš, 63. Klimeš, 65. Šlegel, 76. Šlegel
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, dařila se nám kombinace, vytvořili jsme si šance a dokázali je proměnit.”


FCVP U16 vs. Meteor Praha 2:4
Střelci:
2. Císař, 42. Císař - 13. Speierl (vl.), 29. Hladík, 70. Hladík, 87. Žížala


Sparta vs. FCVP U15 1:1
Střelci:
63. Shyshkevych - 27. Vukovič
Hodnocení trenéra Jana Kováře: „Utkání bylo pro nás velmi náročné, kdy soupeř prokázal svoji kvalitu. My jsme předvedli velmi dobrý výkon. V prvním poločase jsme byli úspěšní v kombinaci na vlastní polovině a v přechodu do útoku. Vytvořili jsme si dvě brankové příležitosti a z toho jednu proměnili. Všechny akce soupeře jsme poctivě dobránili. Ve druhém poločase pokračoval zápas ve stejném rytmu. Bohužel po 60. minutě nám trochu došel dech. Přesto jsme byli úspěšní v defenzivních činnostech. Soupeři se podařilo srovnat pěknou střelou zpoza vápna. Kluci předvedli dobrý výkon proti velmi dobrému soupeři.”


Sparta vs. FCVP U14 4:1
Střelci:
12. Švec, 24. Azaka, 26. Azaka, 44. Azaka - 65. Zýka
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „V utkání jsme totálně prospali první poločas, kdy jsme se soupeři nedokázali soubojově a rychlostně vyrovnat, hráli jsme velmi pomalu a protrápili se prvním poločasem. Do druhého poločasu jsme vlítli tak, jak jsme si představovali začít zápas - daleko větší intenzita pohybu a rychlá hra s míčem. Druhý poločas již snesl přísné měřítko, nicméně náskok soupeře z prvního poločasu jsme již i přes zlepšený výkon nedokázali smazat. Po sérii výher a úspěchů, tak přichází i potřebná facka, která nás pevně věříme, vrátí zpátky na zem. Příští víkend nás čeká další těžký soupeř z Pardubic v posledním mistrovském utkání na domácím hřišti, kde se chceme rozloučit dobrým výkonem a třemi body!”


Braník vs. FCVP Ženy B 2:0
Střelci:
67. Stará, 69. Jarolímková
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „První barážový zápas se nám vůbec nepovedl, o čemž svědčí i výsledek. Pořád jsme hráli stejným stylem jako v naší soutěži, ale proti soupeři z vyšší ligy to nestačilo. Do odvety musíme zlepšit pohyb a finální fázi. Pak můžeme stáhnout dvoubrankové manko a uspět v postupu do vyšší soutěže.”