Naděje červenomodrých barev již ochutnaly atmosféru fotbalové Barcelony a teď vycestovaly za dalším dobrodružstvím. A opět srovnají síly s nesmírně kvalitním soupeřem. Čeká je totiž střet se slavným Bayernem Mnichov!

V pořadí již třetí duel v rámci UEFA Youth League čeká naši nejstarší mládežnickou kategorii zítra v Mnichově. Ve 13 hodin zde v areálu FC Bayern Campus vyzve místní Bayern! Stream z utkání naleznete zítra na stránkách fcbayern.com.

„Na zápas se moc těšíme, chceme něco uhrát, v ideálním případě vyhrát! Rozhodně se nejedeme jenom zúčastnit,“ zdůrazňuje Alexandr Sojka. „Nervózní nejsme, přeci jen už jsme v Youth League odehráli dva zápasy,“ má jasno 19letý záložník.

„Bereme to tak, že jsou stejní jako my, jen mají zvučnější jméno,“ říká jeho kolega ze středu pole Jan Novák. A v čem podle něho spočívá klíč k úspěchu? „Týmovost a standardky, které jsme nacvičovali dnes na tréninku. Je to něco, čím bychom soupeře mohli překvapit,“ pokračuje 17letý hráč.

A standardní situace jako potenciální zbraň mužstva zmiňuje i Sojka. „Máme je dobře nacvičené a věřím, že se nám z nich podaří skórovat. V Mnichově budeme bojovat a snažit se něco uhrát,“ uvedl. „Dá se říct, že to je splněný sen,“ uzavřel Novák.


Pokud někdo bude chtít mladé viktoriány podpořit přímo na místě, vstupné na utkání je ZDARMA, nicméně kapacita hostujícího sektoru je omezená na 200 osob.

Vstup pro hosty se nachází v jihozápadní části stadionu a na plánku je označen číslem 11.


Celý průběh výpravy naší devatenáctky také můžete sledovat na našich sociálních sítích, zejména na instagramovém účtu fcviktoria_mladez, kde jejich počínání budeme podrobně mapovat.