Stejně jako v případě podzimního duelu na hřišti Sparty Praha se plzeňský klub ve spolupráci se společností Data Expres rozhodl i v případě zápasu 27. kola HET ligy uspořádat pro fanoušky organizovaný výjezd autobusy na utkání SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň.

Prodej vstupenek v ceně 390 Kč na očekávaný duel dvou prvních týmů tabulky se ve Štruncových sadech rozběhne na začátku příštího týdne. Společně se vstupenkou si mohou všichni fanoušci zakoupit i speciální vouchery v ceně 200 Kč na cestu do Prahy a zpět. Vouchery na dopravu nelze zakoupit samostatně, jejich prodej je možný pouze s odpovídajícím počtem vstupenek.

Partner Viktorie, společnost Data Expres, připravil pro viktoriánské příznivce celkem 5 autobusů. Každý fanoušek s platným voucherem může nastoupit pouze do autobusu, jehož číslo má uvedené na voucheru. Autobusy budou vyrážet nezávisle na sobě po naplnění kapacity, odjezd je stanoven na 15:30 od Domu dětí a mládeže naproti parkovacímu domu Rychtářka.

Dohledem na bezproblémový průběh cesty do Prahy i zpět budou v každém autobuse pověřeni označení členové security. Po zápase se fanoušci s platnými vouchery přesunou zpět k autobusům, kterými se dopraví zpět do Plzně. Detailnější informace přineseme v průběhu tohoto týdne. Pořadatelem výjezdu je Data Expres.