Ve středu na 33. ZŠ odehráli žáci U12 a U13 zápasy s pražskou Spartou. U13 deklasovala pražského soupeře sedmi góly a udržela si první místo v tabulce. Jejich mladší spoluhráči odehráli vyrovnané utkání a silného soupeře trápili. Další zápasy odehrají tyto dvě kategorie už v sobotu 1.4. v Písku. Oba zápasy se odehrají od 14:30.

FCVP U13 vs. Sparta 7:1
Střelci: 11. Kovařík, 15. Kovařík, 24. Kyklhorn, 53. Kyklhorn, 60. Hoblík, 65. Kyklhorn, 88. Míka - 73. Klíma
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Šlo o pěkné utkání, kde obě mužstva chtěla hrát. Na počet zakončení šlo o vyrovnaný zápas, rozdíl byl v nebezpečnosti a kvalitě v poslední třetině. Naši kluci působili také nažhaveněji, což může být velice náročným programem soupeře (hraje Interligu). Samozřejmě si proti takto kvalitnímu soupeři výhry ceníme, ale o víkendu nás čeká tým Písku, který také Spartu porazil a navíc nás jako jediný na podzim porazil.”


FCVP U12 vs. Sparta 3:4
Střelci: 3. Lavička, 47. Hrdina, 51. Hrdina - 9. Ševínský, 10. Kubín, 43. Baroch, 49. Sojka
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Do utkání jsme vstoupili aktivně a zaslouženě se dostali do vedení. V dalším průběhu se střídali příležitosti na obou stranách, bohužel po dvou individuálních chybách jsme první třetinu prohráli. V té druhé jsme měli problém s pressinkem soupeře, nebyli jsme tolik na míči, ale díky dvoum gólům Hrdiny jsme byli pořád na dostřel jedné branky. Ve třetí části kvalita hry od obou týmů zaostávala za úvodem. My jsme si vytvořili střelecké příležitosti, ale naše koncovka nebyla přesná nebo důraznější. Celkově jsme rádi za vyrovnané utkání, kdy jsme soupeře donutili hrát naplno až do konce. Kluci mají chu za tři týdny v odvetě na Strahově uspět i výsledkově.”