Osmnáctka v závěru otočila vývoj zápasu a z Chrudimi si odvezla vítězství. Žáci U13 ovládli přestřelku s pražskou Slavií.

Dukla vs. FCVP U19 3:1
Střelci:
28. Špírek, 67. Špírek, 81. Káža - 69. Kucharik
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Nepodali jsme výkon jako v minulých zápasech, na začátku druhého poločasu jsme dostali červenou kartu a už jsme se zápasem nedokázali nic udělat.”


Chrudim vs. FCVP U18 1:2
Střelci:
27. Čada - 82. Šneberger, 85. Franke


Dukla vs. FCVP U17 1:1
Střelci:
83. Nedbal - 67. Novák (pen.)
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Věděli jsme, že hrají podobný způsob hry jako my. První poločas jsme měli více příležitostí, ale bohužel jsme neproměnili. V šedesáté páté minutě jsme šli do deseti. Pak se nám podařilo se prosadit z penalty. Kluci byli na nadále aktivní, bohužel v osmdesáté třetí minutě Dukla vyrovnala. Jsem rád, že kluci i v deseti chtěli hrát a kombinací se chtěli dostat do zakončení. S bodem jsme nakonec spokojený, ale cítili jsme, že i v deseti jsme mohli vyhrát.“


Chrudim vs. FCVP U16 4:1
Střelci:
27. Novák, 53. Koblížek, 63. Novák, 85. Bažout - 69. Linhart


FCVP U13 vs. Slavia 6:4
Střelci:
25. Dundr, 34. Lavička, 49. Lavička, 66. Šlajs, 79. Minařík, 84. Pacovský - 15. Odei, 27. Paur, 52. Kléma, 75. Kléma
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „V první třetině byla Slavie mírně lepším týmem, kdy nás předčila hlavně v dovednostech, udržení míče a následném otáčení hry. Ve druhé třetině se hra vyrovnala - lépe jsme reagovali na rotaci soupeře. V poslední třetině jsme byli aktivnější, zaslouženě se dostali do vedení, ale Slavia z přímého kopu dorovnala. Kluci ukázali větší chu po vítězství a dvěma góly v závěru strhli vítězství na naší stranu.”


FCVP U12 vs. Slavia 3:6
Střelci:
30. Sismilich, 43. Bordeniuc, 64. Vodička - 6. Ficl, 18. Dvořák, 31. Hošek, 45. Freimann, 60. Plháček, 86. Podhorský
Hodnocení trenéra Josef Šneberger: „Slavia nás v tomto utkání předčila ve všech parametrech a zaslouženě vyhrála.”


FCVP Ženy B vs. Bohemians 3:4
Střelci:
6. Němcová, 56. Šotová, 90. Slovenkaiová - 8. Šuleková, 13. Dobrevová, 21. Studničková, 45. Reiserová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Po vydařeném začátku utkání, kdy jsme z první šance skórovali, jsme postupně ztráceli tempo zápasu a soupeř toho čtyřikrát využil. Ve druhém poločase jsme zlepšili svou mezihru a rychlost celé hry, bohužel jsme již dokázali pouze snížit na rozdíl jedné branky.”


Hradec Králové vs. FCVP WU15 2:0
Střelci:
42. Zehetgruberová, 51. Stečínská
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 4. ligového kola nadstavby o titul jsme sehráli venkovní utkání v Hradci Králové. První poločas jsme hráli pěkný fotbal s velmi dobrou výstavbou a přechodovou fází. Bohužel jsme nebyli efektivní ve finální fázi a neproměnili naše slibné šance. Ve druhém poločase jsme zaspali úvod a po individuálních chybách nás soupeř potrestal dvěma rychlými góly. Následně se do konce utkání hrála vyrovnaná partie s velkou řadou osobních soubojů, ve kterých jsme tahali za kratší konec. Celkově hodnotíme herní výkon týmu po posledních zápasech jako zlepšený a doufáme, že si toto zlepšení přeneseme i do zbývajících klání."


Slavia vs. FCVP WU13 6:1
Střelci:
27. Kohoutová, 30. Zelenková, 41. Zelenková, 46. Chvojková, 50. Zelenková, 66. Merglová (vl.) - 33. Kratochvílová
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V dalším kole nadstavbové části jsme zavítali na hřiště Slavie Praha. Jelikož se jedná o druhý celek tabulky, věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého a předpoklady zápasu se zcela naplnily. Po celou dobu utkání jsme tahali za kratší konec. V prvním poločase jsme nebyli dostatečně aktivní, prohrávali jsme osobní souboje a kvůli našemu nedůrazu byly hráčky Slavie aktivnějším týmem, ale díky skvělým zákrokům naší golmanky první poločas skončil 2:1 v nᚠneprospěch. O poločase jsme si řekli, co chceme od druhého poločasu a jakou hrou je potřeba se prezentovat. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, nicméně soupeřky po dvou brejkových situacích navýšily skóre na 4:1. Od této chvíle se již zápas pouze dohrával a soupeřky ze Slavie ještě do konce utkání přidaly dva góly, takže konečný výsledek byl 6:1 v nᚠneprospěch.”