Dorost U18 zvítězil v Praze proti Slavii 3:1. Žákovské kategorie dominovaly proti Jablonci a Kladnu, všechny své zápasy zvládly za tři body. Starší žačky byly úspěšnější v penaltovém rozstřelu na hřišti Hradce Králové.

FCVP U19 vs. Jablonec 1:1
Střelci:
48. Klimeš - 90. Špringl
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Nepodařilo se nám proměnit vyložené šance, soupeř byl bojovný a na konci utkání dokázal vyrovnat.”


Slavia Praha vs. FCVP U18 1:3
Střelci:
16. Červenka - 23. Růžička O., 55. Abrhám, 72. Růžička O.
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Přes nevydařený úvod zápasu, kdy jsme inkasovali po rohovém kopu, se nám v utkání dařilo. V zápase jsme byli nebezpečnější a v obraně poctivější. Postupně jsme vstřelili tři branky, zápas otočili a vyhráli 3:1.”


FCVP U17 vs. Jablonec 1:0
Střelci:
17. Lexa (pen.)
Hodnocení trenéra Mathieua Maniaciho: „Dobrý začátek zápasu s intenzivním presinkem a útočnou hrou. Po dobrém souboji 1v1 jsme si vybojovali penaltu a v 17. minutě skórovali na 1:0 gólem Lexy. Poté už se soupeř pouze bránil a my jsme nebyli dostatečně efektivní a přesní v posledních 20 metrech, a tak zůstal konečný výsledek 1:0."


Slavia Praha vs. FCVP U16 5:0
Střelci:
7. Suchý, 17. Zadorozhnii, 38. Procházka, 47. Procházka, 79. Belžík
Hodnocení trenéra Miroslava Vlasáka: „Po našem dobrém vstupu do utkání převzal režii hry soupeř a my jsme nestačili reagovat na vysokou intenzitu zápasu. Navíc po velkých chybách v naší defenzivě nás soupeř trestal i brankově. My jsme si taky vytvořili několik dobrých příležitostí, ale bohužel jsme žádnou neproměnili.”


FCVP U15 vs. Jablonec 6:1
Střelci:
17. Šebek, 22. Smejkal, 27. Hochman, 29. Hochman, 36. Šebek, 64. Smejkal - 57. Pastorek
Hodnocení trenéra Pavla Machače: „Navzdory vysokému výsledku se hrou úplně spokojeni být nemůžeme. Přizpůsobili jsme se hře soupeře, chyběla nám intenzita v práci s míčem, odvaha hrát směrem nahoru a dopouštěli jsme se příliš laciných ztrát ve středu hřiště. Ve druhém poločase se nám nedařilo najít recept na soupeřův hluboký blok. Tři naše branky padly po standardních situacích.”


FCVP U14 vs. Jablonec 5:1
Střelci:
6. Schwab, 13. Smolík, 26. Smolík, 38. Smolík, 42. Kolář - 60. Vobořil
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Dneska jsme dokázali navázat na předchozí dvě vítězství nejen herně, ale i výsledkově. Kluci měli dobrý vstup do utkání, kdy především dvojice Schwab-Smolík velmi zaměstnávala soupeře, a s přispěním dobrého týmového výkonu byl poločas 4:0. Ve druhém poločase jsme nebyli již tak rychlí v přechodu, přesto jsme dokázali nadále kvalitně kombinovat, již se však nejednalo o takovou dominanci jako v prvním poločase. Při brejkových situacích soupeře nás však podržel brankář Kuba Bystřický. Jednalo se tak o další povedené utkání s dobrými individuálními výkony!”


Kladno vs. FCVP U13 2:10
Střelci:
34. Dia, 63. Hlavsa - 2. Kovřík, 4. Sismilich, 7. Vrba, 15. Voith, 16. Zeman, 28. Voith, 36. Novotný, 37. Sismilich, 38. Zeman, 50. Kostohryz


Kladno vs. FCVP U12 1:4
Střelci:
87. Svoboda - 35. Bauer, 73. Mareš, 75. Bauer, 89. Voják
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Na Kladně se nám dařila výstavba hry, naopak na polovině soupeře jsme si vytvářeli malé množství střeleckých příležitostí. Přežili jsme i některé nebezpečné zakončení soupeře a v druhé polovině jsme dokázali čtyřikrát skórovat. V součtu vezeme zasloužené vítězství.”


FCVP Ženy B vs. Liberec B 0:3
Střelci
: 6. Heřmanská, 28. Marinská, 85. Váňová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Zápas, kdy výsledek nesouhlasí s vývojem. Soupeře jsme přehrávali, bohužel jsme nevyužívali vyložených šancí a soupeř všechny naše chyby potrestal.”


FCVP WU18 vs. Baník Ostrava 1:2
Střelci:
32. Kynclová - 11. Najvarová, 61. Kulhánková
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „S Ostravou to nebylo jednoduché utkání. Soupeře jsme zatlačili na jejich půlku a snažili se dostat co nejblíže k brance, ale to nám Ostrava nedovolila. Takže jsme byli nuceni střílet z dálky a po jedné střele jsme dali branku. Naopak soupeř ze dvou rychlých protiútoků nám dal dvě branky, a to jim stačilo k vítězství.”


Hradec Králové vs. FCVP WU15 3:4 po penaltách
Střelci:
8. Petrová, 38. Kykalová, 51. Kykalová - 11. Lukášová, 16. Dragounová A., 31. Bauerová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci osmého kola jsme sehráli venkovní utkání v Hradci Králové. Zápas se nám herně nepovedl, a to zejména kvůli špatným přihrávkám při zakládání útoků, velkému procentu prohraných osobních soubojů, nedostatku pohybu a zisku odražených míčů ve prospěch soupeře. V celém zápase jsme málo využívali kraje hřiště. Hradec kvůli našemu zhoršenému výkonu, zejména ve druhém poločase a své efektivitě, dokázal zápas ze stavu 1:3 vyrovnat. V následné penaltové loterii jsme dokázali připsat plusový bod, ale s naším celkovým výkonem nejsme spokojeni.”


Hradec Králové vs. FCVP WU13 2:1
Střelci:
13. Šrámková, 27. Kaplanová - 68. Kovandová
Hodnocení trenéra Martina Šindelky: „Na osmé kolo jsme vyrazili do Hradce. Bohužel výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Hned od začátku zápasu jsme byli aktivnější a drželi míč. Soupeř se dostal do šancí pouze po našich chybách. Bohužel jsme tyto chyby udělali v prvním poločase dvakrát, a proto jsme také prohrávali o dva góly. I když jsme měli hodně střeleckých šancí, nepodařilo se nám dát gól. Po prvním poločase, kdy jsme gól nedali, jsme šli do druhé půle ještě dravěji. Ale i po dlouhém pobytu na soupeřově polovině a několika střeleckých pokusech se nám nepodařilo překonat brankářku. Soupeř byl zalezlý v pevném bloku před bránou a těžko se nám dostávalo do dobrých prostorů na střelbu. Ke konci však vysvitla naděje, když krásným lobem přes brankářku Kovandová skórovala. Bohužel moc času už nezbývalo, a i když jsme se ze všech sil snažili dát další gól, nepovedlo se nám to. Z Hradce tak odjíždíme bez bodů. Ovšem vůbec bych nedával hlavu dolů. Holky předvedly krásný výkon, který ocenili i fanoušci domácího celku velkým potleskem.”