V dalším domácím zápase přivítají viktoriáni v Doosan Areně pražskou Spartu. Na atraktivní duel budou moci v neděli 28. 6. (16:30) opět zavítat v omezeném množství i plzeňští fanoušci, konkrétně permanentkáři EXTRA. Více se dozvíte v článku.

AKTUALIZACE 23. 6., 16:50: Všechny vstupenky z maximální povolené kvóty byly vydány. Děkujeme za zájem!

Na základě uvolňování vládních opatření a aktuálních pravidel budou moci do ochozů Doosan Areny opět zavítat viktoriánští fanoušci. „Klub využije maximálního možného počtu, stále však budeme muset dodržet pravidla obsazování míst ob jednu sedačku a vždy s vynecháním celé jedné řady. Celkově však nelze využít více než pětadvacet procent kapacity stadionu,“ informuje o omezeních mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Volná místa klub opět nabízí fanouškům z řad permanentkářů EXTRA. Ti si opět budou moci na základě předložení permanentní vstupenky EXTRA vyzvednout na pokladnách Doosan Areny lístek na duel se Spartou. Pokladny budou otevřeny od úterních 9:00 do 17:00 za severní věží Doosan Areny.

Klub není schopen vzhledem k opatřením garantovat zachování sedaček a sektorů. „Budeme se vždy snažit zachovat alespoň sektor ve stejné cenové hladině. Žádáme však v tomto případě fanoušky o pochopení situace, která není jednoduchá,“ říká mluvčí klubu.

Pro ty fanoušky, kteří se nemohou z pracovních či jiných důvodů osobně dostavit na pokladny stadionu, nebo to mají pro lístky daleko, nabízí Viktoria možnost online rezervace. Ta bude spuštěna v úterý v 11:00 na e-mailu vstupenky@fcviktoria.cz. Do e-mailu je vždy nutné uvést celé jméno a příjmení, číslo permanentky, sektor, řadu a konkrétní místo.

Přednostně však budou obslouženi fanoušci, kteří se dostaví přímo na pokladny, až následně budou odbavovány online rezervace. Při zaslání online žádosti tedy klub negarantuje, že bude žádost automaticky znamenat získání vstupenky.

V případě, že kapacita vstupenek na pokladnách nebude vyčerpána, obdržíte po zpracování vaší žádosti vstupenku v podobě e-ticketu, kterou si doma vytisknete a přinesete v neděli na stadion.

Upozorňujeme fanoušky, že rezervační systém bude spuštěný opravdu v 11:00, e-maily odeslané před tímto časem nebudou automaticky evidovány.

Na pokladnách i při online rezervaci je možné vyzvednout více vstupenek najednou, samozřejmě oproti předložení daného počtu permanentek (1 permanentka = 1 vstupenka), v e-mailu musí být požadované údaje ze všech permanentek!

Výdej vstupenek bude ukončen vydáním poslední vstupenky, pokud se tomu tak nestane během úterý, otevřou se pokladny znovu ve středu (9:00–17:00).

DŮLEŽITÉ OTÁZKY A ODPOVĚDI

KDO MَE V NEDĚLI NA ZÁPAS?
Majitelé permanentních vstupenek EXTRA FC Viktoria Plzeň, kteří si vyzvednou speciální vstupenku na pokladnách či ji získají přes online rezervaci. Neplatí pro držitele karet STANDARD.

POTŘEBUJI ZVLÁŠTNÍ VSTUPENKU?
Ano. Vstup na permanentní vstupenku není možný. Je nutné vyzvednout si speciální vstupenku na pokladnách Doosan Areny či využít možnosti online rezervace.

KDY A KDE SI MOHU VSTUPENKU VYZVEDNOUT?
Na pokladnách Doosan Areny od úterý 9:00. Nutné je předložit permanentní vstupenku EXTRA, oproti ní pak obdržíte 1 speciální vstupenku na nedělní zápas. Během nákupu žádáme o nošení roušky.

JAK VYUŽÍT ONLINE REZERVACE?
Od úterních 11:00 lze zaslat rezervační e-mail. Musí obsahovat povinné údaje – jméno, příjmení, číslo permanentky, sektor, řadu a konkrétní místo. E-maily došlé před 11:00 nebudou evidovány. Znovu zdůrazňujeme, že nejprve budou vyřizovány žádosti přímo na pokladně, až následně online rezervace. V případě vyčerpání kapacity v rychlém čase na pokladnách tak nebude možno vyhovět online žádosti.

KDY BUDOU OTEVŘENÉ POKLADNY?
Začínáme v úterý v 9:00, pokladny budou otevřené do 17:00. Stejná otevírací doba platí i pro následující dny. Samozřejmě výdej bude automaticky ukončen vydáním poslední vstupenky, o čemž by klub okamžitě informoval.

JAKÝ JE KLÍČ VÝBĚRU PERMANENTKÁŘŮ?
Je to jednoduché. Na pokladnách bude maximálně možný povolený počet vstupenek. Získají je ti permanentkáři, kteří přijdou dříve či si zažádají dříve online. Prioritně však budou odbaveny žádosti přímo na pokladnách. Výměna vstupenek bude ukončena vydáním poslední volné vstupenky. Stále platí rovnice jedna permanentka = jedna vstupenka.

JAKÉ BUDOU VSTUPY NA STADION?
Žádáme fanoušky, aby ke vstupu na stadion využili výhradně vchod, který bude uvedený na vstupence. U některých sektorů bude jiný, než jste zvyklí! Informace obdržíte rovněž při vyzvednutí vstupenky. Upozorňujeme, že hlavní turnikety zůstanou uzavřené.

CO FANOUŠCI, KTEŘÍ NEMAJÍ PERMANENTKU?
Bohužel, v tomto případě nyní neumíme vyhovět. Volný prodej není možný.

PROČ NELZE UMOŽNIT VSTUP NA PERMANENTNÍ KARTU?
Viktoria Plzeň má téměř 7 tisíc permanentkářů. Nelze tedy uspokojit všechny zájemce. Proto musí být vstup pouze se speciální vstupenkou, kterých je omezené množství.