Úspěšný ligový projekt Víkend otců je opět tady. Akce věnovaná všemi kluby první i druhé české nejvyšší soutěže rodinám s dětmi tentokrát vychází na nedělní zápas s Bohemians Praha 1905, který se odehraje v Doosan Areně od 18:00. Už máte vstupenku?

V rámci Víkendu otců se fanoušci mohou těšit na speciální video dotazník s hráči FCVP, které jsme vyzpovídali právě v souvislosti s tímto tématem. Na našem klubovém instagramu budou na vybrané otázky odpovídat Jindřich Staněk, LukᚠKalvach, Adam Vlkanova, Matěj Vydra, Jan Kliment a TomᚠChorý. Dozvíte se třeba, co jim tátové radí, jak je kritizují či jestli si proti sobě někdy zahráli. Pokud nás tedy na instagramu ještě nesledujete, rozhodně doporučujeme.

Nejlepší střelec Viktorie s jedenácti ligovými zásahy TomᚠChorý je i hlavní tváří magazínu Viktorián, který si bude moct každý fanoušek pořídit jako tradičně před stadionem v den zápasu s Bohemians. Najdete v něm exkluzivní dvojrozhovor otce a syna a bude to pořádná fotbalová debata! V čem je Chorý starší lepší než jeho syn? Zahráli si někdy proti sobě? Co nejlepšího poradil Tomášovi do života, nebo jak prožíval jeho dvě trefy do sítě Barcelony? To a mnohem více se dozvíte právě v neděli v zápasovém bulletinu.

Tradičním prostředím, kde mají rodiny s dětmi ideální podmínky k návštěvě fotbalového utkání, je Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Právě místa na hlavní tribuně jsou hojně využívána malými fanoušky Viktorie Plzeň v doprovodu svých rodičů. Rodinná tribuna i pro zápas s Bohemians nabídne program pro vás i vaše ratolesti. K dispozici bude stolní fotbálek, konzole PlayStation, soutěže s našimi hosteskami nebo fotostěna.

Ve spolupráci s naším partnerem pivovarem Gambrinus si pak každý táta (a nejen on, dárek si odnese každý fanoušek starší 18 let po předložení vstupenky či permanentky) po zápase odnese domů jako dárek plechovku piva nové a plnější chuti Gambrinus. Tuto novinku s novou recepturou si tak budete moci vychutnat ihned po nedělním zápase Viktorky. Výdejní místa budou zřízena u pokladen za severní věží a zároveň u pokladen v Pallově ulici. Bližší informace včetně plánku ještě přineseme.

Viktoriáni, už máte vstupenky na neděli? Vezměte tátu a nejen jeho na fotbal!