Ženský A-tým je ve formě, vyhrál počtvrté za sebou. V Hradci Králové přitom musel rozhodovat až v samotném závěru zápasu. Mladší žákyně pak dokázaly vyhrát v opakovaném zápase na hřišti pražské Slavie.

Ženy

A-tým žen pokračuje ve velice dobré formě. V Hradci Králové to přitom dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, až v 90. minutě utkání rozhodla o čtvrté výhře za sebou Nicole Nehodová. „Toto utkání se nám vůbec nepovedlo, ale prodloužili jsme sérii vítezství. Kombinace vázla, nedařilo se nám individuálně, těžko jsme si vytvářeli šance. I přes spoustu chyb musím holky pochválit, protože do poslední minuty se snažily vstřelit vítězný gól, což se v poslední minutě podařilo Nicole Nehodové. Byl to opravdu den blbec, na co holky sáhly, to pokazily, ale odhodláním a nasazením jsme dosáhli kýženého gólu,“ okomentoval zápas trenér LukᚠRůžička.

Hr. Králové – Plzeň 0:1
Branka: 90. Nehodová

Mladší žákyně

Mladší žačky vyhrály dokonce popáté za sebou! V opakovaném zápase nadstavbové části vyhrály na Slavii 3:2 po dvou gólech Sutnarové a jedné trefě Košikové. „Děkuji hráčkám za dobře odvedenou práci v zápase,“ byl nadšený trenér Petr Žížek, jehož celé hodnocení najdete v detailu zápasu.

Slavia – Plzeň 2:3
Branky: 46. L. Kroupová, 52. L. Kroupová – 5. Sutnarová, 20. Sutnarová, 34. Košiková

Foto: David Koranda