První přípravný duel Viktorky je na programu v sobotu od 10:30 v Plzni na Petříně.

Viktoriánský dres na sebe v sobotu na Petříně poprvé obléknou i nové posily Daniel Vašulín, Tom Slončík či obránce Cory Sené. A chybět nebudou ani tradiční opory jako LukᚠHejda, Jan Kopic nebo LukᚠKalvach. Přípravné utkání na hřišti nováčka ČFL má výkop v 10:30.

„První zápas pro nás bude zakončením úvodního týdne přípravy. Jsme v hrubé fázi, hráči hodně běhají a zápas pro ně bude určitě příjemným zpestřením. Těšíme se na něj,“ říká asistent trenéra Jan Trousil. „Těším se na první zápas za Viktorku. A věřím, že dorazí co nejvíce fanoušků,“ zve na zápas útočník Daniel Vašulín.

Domácí klub pořádá utkání v rámci celého fotbalového dne, vstupné činí pro dospělého 70 Kč.

Zdarma mají vstup zajištěni majitelé permanentních vstupenek FC Viktoria Plzeň na novou sezonu 2024/2025 a děti do 15 let.

Samozřejmě permanentkáři mají možnost vstupné uhradit a podpořit tím domácí klub. Po utkání je navíc připravený další doprovodný program v podobě projekce utkání EURO ČR – Gruzie (15:00) či koncert kapely Kabát revival (17:30).

Přímo na místě pro vás bude samozřejmě nachystaný i stánek Viktoria shopu.

„Stream z tohoto utkání nechystáme, věříme, že se na Viktorku na Petříně přijde podívat co nejvíce fanoušků. Z dalších zápasů přípravy však přímé přenosy chceme fanouškům nabídnout,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.