Před prvním domácím zápasem, který nás čeká v neděli ve 20:00 s Hradcem, jsme si pro vás společně s Gambrinusem připravili speciální bonusovou akci. Přijďte na pivo, které vám osobně a zdarma načepují hráči Viktorky a můžete s nimi samozřejmě rovnou podebatovat o fotbale.

Naladit se pořádně na nedělní zápas v Doosan v DOOSAN Areně s Hradcem, podebatovat s hráči Viktorky, nechat si je podepsat, vyfotit se s nimi a dát si u toho dobré pivko, kteří vám viktoriáni osobně načepují. Tahle skvělá akce pro fanoušky je pro vás nachystána na úterý 23. července od 18:00 v plzeňské hospodě JEDNOTA (Skvrňany).

Těšit se můžete na Václava Jemelku a Cadua, pro kterého to bude premiéra za výčepním pultem. „Pivo jsem asi sám nikdy nečepoval. Takže jsem zvědavý, jak mi to půjde. Ale hlavně se těším na setkání s našimi fanoušky,“ říká brazilský záložník. Co myslíte, kdo načepuje lepší hladinku nebo šnyt? Vašek Jemelka nebo Cadu? Přijďte to zkontrolovat a ohodnotit! Na vše za Gambrinus osobně dohlédne sládek Pavel Zítek.

Kromě čepování piv zdarma pro vás bude nachystána i krátká debata, autogramiáda a žongl challenge o vouchery na pivo a vstupenky na nedělní zápas Viktorky s Hradcem.

Viktoriáni, těšíme se na vás v úterý v Jednotě!

Další setkání bude za týden 30. července v hospodě Kartago.

Pivo zdarma samozřejmě je určeno pouze starším 18 let.