30. 12. 1899    

24. kolo / Sobota 4. 5. 2019, 11:00 / Luční

24. kolo / Sobota 4. 5. 2019, 11:00
Luční

FC Viktoria Plzeň

1:3

(1:2)

FK Mladá Boleslav

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Novák – Halász, Strmiska, Gabriel, Žilák – Kodýdek (75. Popovič), Ruda, Kuhajda (46. Fišer) – Vrba, Pecháček (63. Koranda), Václavík.

FK Mladá Boleslav

Hartych – Coňk, Para (46. Moravčík), Vlk, Milner (89. Stránský), Majer (80. Pánek), Mašek Snížek, Alhassan, Kalabis, Tichý.

statistiky

Branky: 14. Pecháček – 29. Kalabis (pen.), 43. Kalabis, 55. Majer, ŽK: Kodýdek – Milner, Rozhodčí: Kožár – Cihlář, Kastl.

Diváci: 20

hodnocení trenéra

Pavel Fořt (FC Viktoria Plzeň): „Čekali jsme těžký zápas, Mladá Boleslav hraje o udržení v soutěži. Věděli jsme, že má rychlé hráče a nehraje špatný fotbal. Ze začátku jsme šli po ojedinělé akci do vedení, to jsem myslel, že kluky uklidní, ale bohužel jsme po individuálních chybách dostali góly a celý zápas jsme tahali za kratší konec. Boleslav si zasloužila vyhrát. O poločase za stavu 2:1 pro soupeře jsme udělali změnu, ze začátku to vypadalo dobře, ale pak jsme zase dostali hloupý gól, kdy jsme nezachytili hráče ve vápně. Herně jsme prostě nebyli lepším týmem, Boleslav hrozila z brejků a měla vepředu velmi šikovné hráče. Klukům jsem přitom říkal, že to bude tvrdý zápas, ale bohužel ve všech aspektech jsme propadli, takže jsme se nepoprali ani o vyrovnání. My na to musíme rychle zapomenout, protože ve středu nás čeká další zápas – s Duklou. Už se musíme koncentrovat na něj. Kluci si musí zároveň hrábnout do svědomí, jestli na hřišti dělají všechno pro to, aby ten zápas zvládli.“