30. 12. 1899    

4. kolo / Sobota 5. 9. 2015, 14:15 /

4. kolo / Sobota 5. 9. 2015, 14:15

FC Viktoria Plzeň

4:1

(3:0)

FK Dukla Praha

FC Viktoria Plzeň

M. Radová - Králové, Nehodová, Ondrášková, Hanzlová - A. Radová (87. Krejčová), Markelová, Chocholoušková (76. Nesvedová), Karasová - Ivaničová, Ranglová (90. Kabourková)

statistiky

Branky Viktorie: 3., 30. Ranglová, 42., 78. Ivaničová

Diváci: 0

Ženy FC Viktorie Plzeň se v sezoně potřebovaly chytit výhrou, protože v úvodních třech zápasech nezískaly ani bod. Proti Dukle se jim od začátku zápasu dařilo a po půl hodině hry a brankářch Ranglové vedly 2:0. Do konce poločasu ještě přidala jednu branku Ivaničová a do šaten šly ženy Viktorie s velmi přijatelným průběžným stavem.

Po změně stran si domácí hráčky začaly více hlídat výsledek a už se tolik nepouštěly do útočení. Prostor tak dostávaly soupeřky, které Plzeň zatlačily. Dukla sice dokázala snížit na 3:1, nicméně dvanáct minut před koncem rozhodla o výhře Viktorie Ivaničová. Plzeňské ženy si tak připsaly první výhru v sezoně – 4:1.

hodnocení trenéra

„Je to pro nás hodně důležitá výhra. Pro holky je to velké povzbuzení do dalších zápasů a budeme chtít vítězství potvrdit už příště v souboji s Pardubicemi. S výkonem i přístupem žen k zápasu jsem moc spokojený a holky si zaslouží pochvalu,“ hodnotí utkání trenér Karel Rada.