30. 12. 1899    

5. kolo / Sobota 22. 9. 2018, 13:30 / Horní Heršpice

5. kolo / Sobota 22. 9. 2018, 13:30
Horní Heršpice

Lokomotiva Brno Horní Heršpice

7:2

(3:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

Lokomotiva Brno Horní Heršpice

Suškevičová (C) – Vlčková, Hladká, Nováková, Lusková, Junková (41. Pyclíková), Vokálová, Kristková, Dianišková, Janečková (55. Štachová), Žemberyová.

FC Viktoria Plzeň

Štichov᠖ Baumruková, Hraničková (64. Gracias), Kolorosová (C), Horáčková, Polcarová, Skalická, Csordas, Jílková, Lukešová (30. Remiášová), Belšánová (57. Gajdošová).

statistiky

Branky: 3. Vokálová, 6. Dianišková, 15. Dianišková, 47. Žemberyová, 54. Vokálová, 57. Žemberyová, 60. Nováková – 67. Remiášová, 73. Polcarová, Rozhodčí: Hausnerová – Žáková, Soukupová.

Diváci: 19

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „Na zápas jsme se snažili poctivě připravit v průběhu celého týdne, ale bohužel vše vyšlo vniveč. Do utkání jsme vstoupili naprosto laxně a bez koncentrace či bojovnosti, jako kdybychom byli stále v autobuse. Přitom právě na koncentraci a soustředění jsme upozorňovali holky nejen před utkáním, ale i v průběhu týdne. Prvních 15 minut bylo hororových, kdy jsme si z naprosto zbytečných individuálních chyb nechali dát tři branky. Až v posledních 10 minut prvního poločasu jsme začali hrát a dostávat se do nebezpečných situací, ale tam nás pro změnu zradila nekvalitní koncovka či finální přihrávka. O poločase jsme holky nabádali, aby se nevzdaly a dál bojovaly a pokračovaly ve výkonu z posledních minut prvního poločasu. Chvíli to i tak vypadalo, ale vzápětí jsme dostali čtvrtou branku, která holky zlomila a o utkání bylo rozhodnuto. Soupeř nás školil z produktivity a jednoduchosti a nasázel nám hodně nelichotivých sedm branek, ale naprosto zasloužených za nᚠvýkon, my už jsme dokázali jen zkorigovat výsledek dvěma brankami v závěru.“