30. 12. 1899    

12. kolo / Sobota 9. 3. 2019, 11:30 / 33. ZŠ

12. kolo / Sobota 9. 3. 2019, 11:30
33. ZŠ

FC Viktoria Plzeň

2:0

(2:0)

Lokomotiva Brno Horní Heršpice

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Pančochová – Baumruková, Horáčková, Kolorosová, Hermanová (59. Gracias), Polcarová, Csordas, Štichová, Jílková (52. Belšánová), Šeflová (67. Holíková), Němcová (41. Lukešová).

Lokomotiva Brno Horní Heršpice

Jílková – Šimková, Kokorská (12. Pavlíčková), S. Pyclíková, Hladká, N. Pyclíková (48. Raušová), Nováková, Lusková, Štachová, Vokálová (60. Šelbická), Janečková (41. Fraňková).

statistiky

Branky: 15. Csordas, 39. Němcová, ŽK: Pavlíčková, Fraňková, Rozhodčí: Hessová – Petrželková, Lhotková.

Diváci: 20

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „V dalším utkání jsme doma přivítali Brno. Vzhledem k našemu postavení v tabulce pro nás bylo utkání klíčové a bylo k tomu tak i třeba přistoupit. Do zápasu jsme šli povzbuzení ze středečního poháru, který jsme zvládli, a tak jsem na holky apeloval, aby byly koncentrované a přistoupily k utkání stejně jako ve středu. To se nám hned od prvních minut podařilo a i přes nespornou kvalitu Brna jsme byli schopní soupeře přehrávat. Dařilo se nám soupeře dostávat pod tlak vysoko vysunutým presinkem a rychlými přechody po stranách hřiště. Výsledkem byly dvě branky v prvním poločase, o které se postaraly Julia-Lani Csordas a Eliška Němcová, ale branek mohlo být daleko více, když jsme několikrát selhali v zakončení tváří v tvář brankářce. Ve druhém poločase nᚠtlak mírně opadl a místy jsme se zbytečně nechali zatlačit na naši půlku, volili jsme ukvapená řešení nebo rizikové přihrávky. Tím se soupeř dostal více do hry, ale k ohrožení naší branky se víceméně nedostal, kromě několika rohových kopů, které jsme však zvládli ubránit. Postupně se naše hra opět zvedla, ale již jsme nebyli tak nebezpeční jako v poločase prvním, a tak utkání skončilo 2:0. Holky předvedly další velice vydařený výkon a je na nich znát, že si to užívají. Věci, na kterých pracujeme a které po nich chceme, se v utkáních čím dál tím více ukazují, a je vidět, že jdeme správnou cestou. Jen nesmíme usnout na vavřínech, ale potvrdit to hned v příštím utkání proti Dukle!“