30. 12. 1899    

25. kolo / Neděle 5. 5. 2024, 10:30 / Luční

25. kolo / Neděle 5. 5. 2024, 10:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

3:1

(0:0)

FK Loko Vltavín

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Vlček – Fišer, Paluska, Vacek, Doubek (65. Oravec), Novák, Planeta, Lörincz (83. Vach), Vrba (65. Nováček), Krůta (75. Kodýdek), Štauber (75. Falout)

FK Loko Vltavín

Štorc – Říha, Matějka, Fall, Novák, Sefil (81. Rott), Tošnar (81. Pejša), Maione (81. Sprinz), Osmani, Vaněk, Tesař (67. Čejda)

statistiky

Branky: 55. Lörincz, 72. Fišer (pen.), 80. Nováček – 82. Sprinz ŽK: Osmani, Maione, Vaněk, Tošnar Rozhodčí: Toucha – Panský, Matyš

Diváci: 180

První velkou šanci zápasu si vypracovali hosté. Vltavín se hnal do rychlého útoku, kde se poté dostal ke střeleckému pokusu Jiří Tesař. Jeho pokus nakonec skončil mimo branku. Za pět minut to byli znovu hosté, kdo si připravil svou příležitost vstřelit branku. Jiřího Tesaře ale svým výběhem zastavil brankář Vlček, který zneškodnil nebezpečí, které se valilo na jeho branku. První poločas branku nepřinesl a do kabin se šlo s nerozhodným výsledkem.

Po deseti minutách hry ve druhém poločase už bylo v Luční ulici veselo. Centr z pravé strany hřiště do pokutového území byl odražen na hranici vápna, kde si míč našel Filip Lörincz a z první vypálil. Jeho střela se ještě stihla otřít o brankovou konstrukci a nakonec skončila v brance. V sedmdesáté minutě byl v pokutovém území faulován Milan Krůta a následně byl odpískán pokutový kop. Jeho zahrávání si vzal na starosti Dominik Fišer, který míč s přehledem uklidil za záda brankáře Vltavínu.

Deset minut před koncem zápasu už to bylo o tři góly! Nejdříve brankář Štorc vyrazil dobrou střelu viktoriánů. Následně dokázali Plzeňští využít zmatku ve vápně a dostat míč za brankovou čáru i potřetí, tentokrát se prosadil Jindřich Nováček. Krátce na to se podařilo Vltavínu snížit. Centr z pravé strany si našel Ondřej Sprinz, který snížil. Utkání skončilo vítězstvím Viktorie 3:1.

×
Dnes v 20:00 | Chance liga 2024/2025
FC Slovan Liberec
FC Viktoria Plzeň