Poslední domácí zápas sezony 2022/2023 je tady. Viktorku čeká v úterý od 19:00 v Doosan Areně zápas s Bohemians Praha 1905. Přijďte se rozloučit se sezonou, ve které jsme hráli Ligu mistrů a opět si zajistili účast v pohárové Evropě! Zároveň před utkáním poděkujeme trenéru Michalu Bílkovi i maséru Zdeňku Slámovi, kteří se s naším klubem loučí. Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky.

ROZLUČKA SE SEZONOU, MICHALEM BÍLEK I ZDEŇKEM SLÁMOU

Přijďte naposledy na fotbal rozloučit se se sezónou 2022/2023, během které jsme si zahráli velké zápasy s Barcelonou, Interem či Bayernem. A ve které nám konečné třetí místo opět zaručuje další sezonu v evropských pohárech. „Přeju si, aby se s námi a se sezonou přišlo rozloučit co nejvíce fanoušků. A my ten zápas pro ně musíme vyhrát,“ říká před duelem trenér Michal Bílek, jenž se úterním duelem oficiálně loučí s Doosan Arenou. Stejně tak i legendární masér Zdeněk Sláma, který byl našemu klubu věrný čtvrt století!

AUTOGRAMIÁDA

Jan Sýkora a Jan Kliment, hráči, kteří výrazně přispěli k tomu, že jsme na podzim postoupili až do základní skupiny Ligy mistrů. Vinou zranění nemohou do utkání s Bohemkou nastoupit, a tak vám budou k dispozici na autogramiádě na Rodinné tribuně od 18:15 do 18:45.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Zápas s Bohemkou má výkop v 19:00. Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VÝZVA FANOUŠKŮ

Fanoušci ze sektoru „P“ vyzývají, aby na všechny zápasy nadstavbové části přišli všichni na stadion ve viktoriánských dresech. Celá Doosan Arena se tak zbarví do klubových barev. V úterý tedy vytáhněte dresy ze skříní a všichni na Viktorku!

OUTLET DRESŮ

Pokud dres nemáte, můžete si jej pořídit ve speciálním outletovém výprodeji. Speciální stan bude umístěn opět u pokladen v Pallově ulici a můžete si zakoupit dresy Macron z minulých sezon za speciální cenu 599 Kč.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Na Rodinné tribuně Hitrádia FM Plus (sektor H) na vás opět čekají herní konzole, fotbálek, soutěž v kreslení a nebude chybět ani již tradiční stánek s popcornem. A již zmíněná autogramiáda Jana Sýkory a Jana Klimenta (18:15-18:45).

MAGAZÍN VIKTORIÁN

V magazínu Viktorián mimo jiné přineseme rozhovor s masérem Zdeňkem Slámou, který klubu věnoval 25 let a nyní se loučí. Zakoupíte jej na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny v rámci poločasové soutěže. Jeho cena je 29 Kč.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Samozřejmě na vás čeká oblíbená poločasová soutěž s naším generálním partnerem společností Doosan Škoda Power. Zakupte si magazín Viktorián a pokud právě jeho číslo vylosujeme, dostanete se o poločasové přestávce přímo na hrací plochu a budete si moci zakopat na branku přímo před viktoriánským kotlem. A navíc si zasoutěžíte o skvělé ceny od Doosan Škoda Power i od partnera utkání, kterým je Hemacut Spray.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený již od 9:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

VOLNÝ PRODEJ PERMANENTEK

Během návštěvy Štruncových sadů si můžete samozřejmě pořídit i novou permanentní vstupenku na sezonu 2023/2024, volný prodej byl zahájen. Pokladny budou otevřeny již od 9:00 a prodej bude ukončen se začátkem utkání. Více informací ZDE.

VSTUPENKY NA UTKÁNÍ STÁLE V PRODEJI

Pokud nemáte vstupenku na úterní zápas, zakoupíte ZDE.

VSTUPENKY NA SPARTU

Vstupenky na utkání AC Sparta Praha - FC Viktoria Plzeň budou v prodeji od úterních 9:00, zakoupit si je mohou pouze permanentkáři. Prodej bude v tento den ukončen se začátkem zápasu s Bohemkou a bude pokračovat ve středu ve Viktoria shopu. Více info ZDE.

NABÍDNI SVÉ MÍSTO

Pokud již dnes víte, že z jakéhokoli důvodu v sobotu na fotbal nemůžete, určitě nenechávejte svou sedačku prázdnou. Permanentku můžete půjčit někomu známému nebo udělat vstřícné gesto a nabídnout své místo.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Pivovarská lávka bude z bezpečnostních důvodů uzavřena.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.