Svěřenci trenéra Michala Bílka vycestovali na další zápas Ligy mistrů, který svedou se slavnou Bayernem Mnichov. Společně s prvním týmem odjíždí na duel UEFA Youth League proti bavorskému celku také plzeňská devatenáctka.

Třetí duel skupinové části nejprestižnější klubové soutěže se odehraje v téměř pětasedmdesátitisícové Allianz Areně v Mnichově v úterý 4. října od 18:45 a v přímém přenosu ho odvysílá Premier Sport 2. Sledovat jej můžete také při velkoplošném promítání v plzeňském pivovaru.

Hráči po příjezdu absolvují na stadionu předzápasový trénink a na programu je také tisková konference. Vše můžete sledovat na našich sociálních sítích, a také zde na webu, kde vás budeme průběžně informovat. 

Všechno o našem soupeři si můžete přečíst v našem PREVIEW, ve kterém o něm přinášíme všechny zajímavosti. Pokud se chystáte přímo na stadion, máme pro vás informace potřebné informace ke vstupu ZDE.

„Je to specifické v tom, že v naší lize takové soupeře nepotkáme. Bayern Mnichov, Barcelona, ale i Inter mají nejlepší hráče z celého světa. Musíme se s nimi porovnat v těchto výjimečných zápasech a uvidíme, na co to bude stačit,“ řekl před odletem asistent trenéra Pavel Horváth.

„Bude to zase krásné, všichni se na to těšíme. Bayern je přímočarý a chce dávat hodně gólů. Týmovost je u nich na prvním místě, ale samozřejmě mají i obrovské individuality. Každý z nás musí podat nadstandardní výkon,“ prozradil na adresu blížícího se duelu krajní záložník Václav Pilař.

Na zápas se těší také bek Milan Havel. „Čeká nás další fotbalový svátek – skvělý zápas na krásném stadionu, všichni se na to moc těšíme. Budeme teď hrát hodně utkání v rychlém sledu, ale to je dobře. Já to mám rád,“ sdělil. 

Na zápas vycestoval tým Viktorie v následujícím složení:

Fotogalerie