Další zápas v rychlém sledu je tady. Viktoriáni musejí od čtvrtečního pohárového utkání s Antverpami rychle přepnout na domácí ligu, protože už v neděli je na programu 5. kolo FORTUNA:LIGY proti Slovácku. Přinášíme vám důležité informace před tímto duelem.

  • Otevření bran stadionu

Výkop je na programu v 16:30, brány stadionu se tak otevřou již v 15:00.

  • Pivovarská lávka

Lávka v sobotu uzavřená nebude.

  • Vstupenky na Opavu

V den zápasu se na pokladnách budou prodávat vstupenky na další domácí utkání FORTUNA:LIGY s Opavou. Lístky budou k zakoupení od 9:00 do 16:30, možnost bude i po skončení duelu se Slováckem.

  • Duel s Antverpami

Odvetný zápas 3. předkola Evropské ligy proti Antverpám je na programu již ve čtvrtek od 20 hodin. Plzeňané sice první utkání nezvládli podle představ a v Belgii prohráli 0:1, o postupujícím do play off UEL ale zdaleka není rozhodnuto. O to víc vás budeme potřebovat slyšet na stadionu, viktoriáni! Vstupenky budou v den zápasu na pokladnách od 9:00 do 16:30, poté ještě po skončení duelu se Slováckem (více informací ZDE).

  • Milan Petržela zpátky v Doosan Areně

Do Doosan Areny se po krátké době chystá Milan Petržela, tentokráte ne v červenomodrých barvách, ale coby soupeř. Šestatřicetiletému záložníkovi bude před výkopem předán dres s počtem odehraných zápasů v plzeňském dresu a dárkový koš. Na západe Čech už se na legendu Viktorie těší i Pavel Vrba.

  • Chytrá permice + dobíjení

Permanentní vstupenka je multifunkční, pomocí ní můžete po dobití kreditu platit občerstvení, parkovné v parkovacích domech, zboží ve fanshopu či jízdné v MHD. Na pokladnách za severní tribunou opět bude zřízeno speciální dobíjecí místo, svůj kredit si také můžete dobít na libovolných dobíjecích místech Plzeňské karty.

  • Rodinná tribuna s herní zónou

V provozu opět bude Rodinná tribuna Hitradia FM Plus (sektor H). I tentokráte se speciální herní zónou, kdy si budete moci zahrát FIFU na PlayStationu.

  • Magazín Viktorián

V prodeji bude jako tradičně magazín Viktorián, znovu za symbolických 19 Kč v okolí stadionu a ve fanshopu. Magazín prošel od nové sezony designovou úpravou a najdete v něm opět statistiky, soupisky, představení soupeře, souhrn přípravy a spoustu dalšího.