Viktoriáni, v úterý od 17:00 dohráváme ligový zápas s Olomoucí. Přinášíme veškeré důležité informace pro fanoušky před tímto duelem. Čeká vás fanzóna s novým občerstvením, společně můžeme přispět na povodně a třeba si zakoupit vstupenku i s dopravou do Frankfurtu.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 15:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (cca 16:25).

VSTUPENKY

Vstupenky na zápas FC Viktoria Plzeň – Sigma Olomouc jsou stále v prodeji online ZDE, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky. V prodeji budou i v samotný den utkání od 9:00 ve Viktoria shopu, ve 14:30 se prodej přesune na pokladny.

NOVÉ PREMIUM SEATS

Na úterý si lze rovněž zakoupit vstupenky na zbrusu nová PREMIUM SEATS, tedy místa uprostřed protilehlé tribuny s tím nejlepším výhledem! Sektor S8 a T9. Zakoupíte ZDE.

PRODEJ BALÍČKŮ PRO PERMANENTKÁŘE

Úterý je posledním dnem, kdy si mohou permanentkáři zakoupit přednostně a s cenovým zvýhodněním zakoupit balíčky vstupenek na Evropskou ligu. Balíčky budou v prodeji od 9:00 na Ticketpointu a tamtéž i po zápase s Olomoucí.

PRODEJ VSTUPENEK A DOPRAVY DO FRANKFURTU

Při návštěvě zápasu si rovněž můžete zakoupit vstupenky na první duel Viktorky EL ve Frankfurtu (info ZDE), v prodeji budou i vouchery na autobusovou dopravu. INFO ZDE.

MHD ZDARMA

Máte už svou vstupenku? Permanentku? Skvělé, tak pro vás je zdarma MHD v Plzni tři hodiny před zápasem a hodinu po něm!

VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA OD 15:00

I v úterý pro vás bude nachystaná velká viktoriánská fanzóna. Na co se můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI, stánek Hitrádia FM Plus a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny.

Novinkou pro děti bude hra Cornhole s ČSOB, kde budou moci vyhrát drobné dárky.

A novinky hlásí i Drink&food zóna, kde si budete moci vybrat z nové nabídky jídel:

  • Burger s hovězím masem
  • Burger s grilovaným hermelínem
  • Tortilla s kuřecím masem

Hranolky speciál (s čedarovou omáčkou, slaninou, jalapeño, smaženou cibulkou)

Před zápasem vám v Drink&Food zóně načepujeme nově i pivo do skla!

SBĚR KELÍMKŮ NA DOBROU VĚC

Při každém zápase je možné vhozením kelímku do speciálních nádob podpořit choreo fond kotelníku. Nyní ve spolupráci s nimi můžeme podpořit dobrou věc – přispět na pomoc lidem zasaženým povodněmi. Klub k částce, která se vybere, přispěje stejnou částku a následně celou sumu zašleme tam, kde je aktuálně potřeba. Sběrné nádoby jsou červené a označené Sektor-P budou k dispozici na hlavní, na protilehlé a v sektorech P a R. Předem děkujeme všem, kteří přispějí.

ONLINE OBJEDNÁVKA OBČERSTEVNÍ

V sektorech V14, V15 a V16 bude opět probíhat online objednávání s donáškou přímo na vaše místo. Vše si objednáte skrze QR kód uvedený na sedačce.Tuto službu budeme postupně rozšiřovat i do dalších sektorů.

VIKTORIA SHOP

Určitě doporučujeme návštěvu Viktoria shopu, kde si zakoupíte například dresy pro sezonu 2024/2025 nebo vycházkovou kolekci Macron. Otevřeno bude od 9:00, před utkáním samozřejmě nebudou chybět tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

I v neděli pro vás nachystána, k dispozici budou tradiční fotbálky, fotostěna, play stationy, stánek s občerstvením a soutěž v malování.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián opět vychází v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V úterý bude průchozí.

VIKTORIÁNI, T̊ÍME SE NA VÁS V ÚTERÝ V DOOSAN ARENĚ!