První duel Evropské ligy se blíží. A my budeme rádi, když Viktorku ve Frankfurtu proti Eintrachtu podpoří co nejvíce viktoriánů. Proto zprostředkováváme možnost autobusové dopravy.

Čtvrtek, 26. září, 21:00, Deutsche Bank Park Stadion ve Frankfurtu. Moderní stánek s kapacitou 58 000 míst a ideální místo pro velký výjezd. Viktoriáni, míříme na Frankfurt!

Vstupenky na tento duel jsou již v prodeji, nyní si k nim mohou fanoušci přikoupit i jízdenku na autobusovou dopravu přímo do Frankfurtu a zpět.

Odjezd fanouškovských autobusů bude v den utkání (26. 9.) v 7:00 od Rychtářky, zpět domů do Plzně pak bezprostředně po skončení utkání. Cena jízdenky je 1000 Kč/osoba.

„Celkem je v tuto chvíli k dispozici osm fanouškovských autobusů, které vypravují společnosti DATA Expres a Inex. Fanoušci si budou moci zakoupit na Ticketpointu DOOSAN Areny voucher do autobusu, který bude při nástupu platit jako jízdenka. Jednotlivé autobusy se budou plnit postupně a v případě velkého zájmu se budeme snažit o navýšení kapacity,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na každém voucheru bude zároveň uvedeno číslo autobusu a je nezbytně nutné toto dodržovat a nelze cestující přesazovat. Voucher si musí fanoušci pečlivě uschovat, bude platit i jako jízdenka nazpět.

„U nákupu voucheru požádáme fanoušky, aby nám poskytli jméno, příjmení a telefonní číslo na každého cestujícího. Tímto způsobem budeme pak moci lépe řešit případné organizační náležitosti,“ žádá mluvčí klubu.

ZDE JSOU VŠECHNY DŮLEŽITÉ INFORMACE

CENA VÝJEZDU: 1000 Kč/osoba (Plzeň – Frankfurt – Plzeň)

ODJEZD: čtvrtek, 26. 9. v 7:00 od Rychtářky

NÁVRAT: ihned po utkání

PROGRAM: po příjezdu do Frankfurtu (cca 13:00) individuální program, možnost prohlídky města, atd. Po utkání odjezd zpět do Plzně.

VOUCHER: zakoupený voucher slouží jako jízdenka na cestu na zápas i zpět. Musíte si jej tedy pečlivě uschovat.

Vouchery na dopravu půjdou do prodeje v sobotu v 9:00 na Ticketpointu DOOSAN Areny. Následně budou v prodeji každý den včetně neděle od 9:00 do 17:00 právě zde. Platit za voucher lze pouze v hotovosti.

Vouchery na dopravu jsou určeny pouze fanouškům s platnou vstupenkou na zápas. Při nákupu ji tedy prosíme předložte. 

Viktoria Plzeň není pořadatelem výjezdu, pouze zprostředkovává fanouškům možnost dopravy.