Viktoriány čeká již v pátek další přípravný zápas! Příprava na novou sezonu je v plném proudu a svěřence trenéra Michala Bílka čeká už čtvrtý přátelský duel. V pátek 1. července od 11 hodin vyzvou plzeňští hráči na stadionu v Luční ulici fotbalisty Táborska. Na místě bude také mistrovský pohár, se kterým se bude možné vyfotit ve speciálním fotokoutku, takže se máte na co těšit!

Červenomodří vstoupili do přípravy třemi výhrami, když si i s novými posilami poradili s Klatovy, Karlovými Vary, a naposledy také se slovenským mistrem Slovanem Bratislava, kterého po trefách Mihálika a Chorého porazili v Dobřanech 3:1.

Na všech zápasech, které Viktorka odehrála na stadionech v okolí Plzně, byla plná hlediště a panovala skvělá atmosféra. Mistrovský tým FCVP se nyní vrací do Plzně, kde odehraje poslední přípravný duel na české půdě před nedělním odjezdem na soustředění v rakouském Westendorfu a vy byste na něm neměli chybět!

Přímý přenos ze zápasu budete moci sledovat na našem YouTubovém kanále.

Na utkání zavítá také mistrovský pohár, se kterým se bude možné v průběhu celého zápasu vyfotit v připraveném fotokoutku. Samozřejmostí je rovněž stánek našeho Viktoria shopu, ve kterém budete moci zakoupit mistrovská trička a mnoho dalších produktů. Zápas se odehraje v první prázdninový den, a tak si v našem fanshopu můžete pořídit všechny dětské kšiltovky se speciální 20% slevou.

Vstupenky se budou prodávat na místě za jednotnou cenu 50,- Kč. Děti do 15 let mají vstupné zdarma. Držíme tradici, a tak mají zajištěný volný vstup na stadion také všichni držitelé permanentek na novou sezonu, karet FCVP od ČSOB, a rovněž majitelé VIP karet.

Pokud ještě nemáte tu Nejlepší permanentku na novou sezonu s celou řadou benefitů, tak si jí stále můžete zakoupit v našem Viktoria shopu. Více informací k prodeji permic se dozvíte ZDE.

Nenechte si ujít přípravný zápas na sezonu, ve které zabojujeme o Ligu mistrů. Těšíme se na vás!

FC Viktoria Plzeň - FC MAS Táborsko

Luční - 11:00 - 1. 7. 2022