Všechny nádherné okamžiky s Viktorkou, bitva o Ligu mistrů a další řada výhod. Viktoriáni, volný prodej těch nejlepších permanentek právě běží a my vám přinášíme veškeré důležité informace. Neváhejte a pořiďte si své místo v Doosan Areně na sezonu 2022/2023.

Vzpomínáte, jak se Honza Sýkora uvedl gólem proti Spartě?

Jak Jindra čaroval na brankové čáře?

Jak Choras nádhernou hlavičkou vyrovnal se Slavií nebo jak LukᚠHejda zdvihl nad hlavu mistrovský pohár?

To jsou nepopsatelné momenty, které se nedají naplánovat. Ale s permanentní vstupenkou máte jistotu, že je přímo na stadionu prožijete společně s námi. A teď máte jedinečnou šanci si své místo v Doosan Areně zajistit i na nadcházející ročník 2022/2023, v němž nás hned v úvodu čeká boj o Ligu mistrů! „Je pro nás obrovskou motivací pokusit se znovu dostat do pohárové Evropy a Liga mistrů je samozřejmě tím největším snem. Nás hráčů i všech našich fanoušků. Věřím, že při nás budou stát i v nové sezoně,“ má jasno obránce Radim Řezník.

Volný prodej permanentních vstupenek probíhá v našem Viktoria shopu a do půlnoci 19. července i online na webu Plzeňské vstupenky.

Fanoušci si mohou vybrat, zda si zvolí variantu STANDARD nebo EXTRA. První možnost znamená vstup na celou základní část ligy (30 kol), možnost EXTRA zajišuje i nadstavbu. Samozřejmostí u obou permanentek jsou domácí zápasy MOL Cupu. Poprvé nyní přidáváme i bonus v podobě vstupenky zdarma na první domácí utkání předkola Ligy mistrů. Na všechny další zápasy pak opět chystáme permanentkářům rezervace jejich míst i cenové zvýhodnění.

Každý permanentkář má pak samozřejmě nachystány další benefity. Majitelé permanentních vstupenek jsou jako vždy výrazně zvýhodněni, ve srovnání s ceníkem jednorázového vstupného ušetří výraznou finanční částku. Největší výhodou však je, že mají své místo vždy připravené a nemusí se již o nic starat. Výhoda býti permanentkářem se ukázala i nyní, kdy klub jejich držitelům rezervoval místa například na Limbovo finále či bitvy o titul.

VÝHODY PERMANENTEK

  • Vstup na každý domácí zápas FORTUNA:LIGY
  • Vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
  • Předkupní právo a zvýhodněné vstupné na domácí utkání evropských pohárů + vstup zdarma na 1. zápas předkola
  • Rezervace svého místa na domácí utkání evropských pohárů (s výjimkou sektorů C, D a částí sektorů S8 a T9)
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
  • Volný vstup na přátelské zápasy A-týmu a na zápasy B-týmu v ČFL
  • Voucher na jednorázovou slevu 200 Kč ve viktoriánské restauraci Klubovka přímo na stadionu při útratě nad 500 Kč, dále pak stálá 10% sleva (obě slevy platí ve všední dny po 16. hodině a o víkendech po celý den, neplatí pro zápasový den) – www.fcvpklubovka.cz.
  • Voucher na jednorázovou slevu 300 Kč ve Viktoria shopu při útratě nad 1000 Kč, dále pak stálá 10% sleva (voucher nelze kombinovat s dalšími vouchery a nevztahuje se na již zlevněné zboží)
  • Řada dalších slev u partnerů klubu (kompletní seznam slev ZDE)
  • Permanentní vstupenku lze nahrát i do mobilní aplikace FC Viktoria Plzeň. Ke stažení na Google Play a Apple store.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Oblíbený rodinný sektor H na hlavní tribuně, jehož partnerem je Hitrádio FM Plus, bude samozřejmě i nadále nabízet kromě skvělého výhledu na hrací plochu i doplňkový program pro děti. Playstationy, malování na obličej, fotbálek, fotostěnu či autogramiády viktoriánů pro vás připravujeme i na novou sezonu.

Permanentní vstupenky na rodinnou tribunu lze zakoupit pouze osobně na pokladnách, případně telefonicky skrze zákaznické centrum.

Kontakt: info@plzenskavstupenka.cz, v pracovní dny je vám mezi 8:00 - 17:00 na telefonu k dispozici i zákaznické centrum – 277 012 677.

PLATIT NA POKLADNÁCH LZE NÁSLEDUJÍCÍM ZPŮSOBEM:

  • hotově
  • platební kartou
  • benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek) – pouze v tištěné podobě (není možné benefitní kartou)
  • Platit nelze ostatními benefitními poukázkami a za permanentky také nelze platit dárkovým poukazem z fanshopu.

VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE

Při nákupu permanentky je zapotřebí vyplnit krátký formulář, který si můžete dopředu stáhnout ZDE, a u pokladny odevzdat rovnou vyplněný, čímž lze výrazným způsobem urychlit a zjednodušit pořízení nové permanentky. Díky vyplnění budete moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s čerstvými informacemi, snadněji vyřešit odcizení či ztrátu permanentky a klub na vás bude mít kontakt pro rychlé informování, které se osvědčilo v uplynulých dvou letech.

Během ONLINE nákupu vyplníte formulář přímo během procesu nákupu.

CHYTRÁ PERMANENTKA

Díky spolupráci s Městem Plzeň a Plzeňskými městskými dopravními podniky bude permanentka opět chytrou permanentkou, která umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty. Fanoušci díky ní mohou zaplatit jednorázové jízdné v MHD, uhradit parkovné ve městě včetně parkovacích domů, zaplatit ve Viktoria shopu či u stánků s občerstvením uvnitř DOOSAN Areny. Vše rychle, bezhotovostně, pohodlně.

NÁVOD K ZAKOUPENÍ

Podrobné informace k tomu, jak můžete zakoupit permanentní vstupenku na novou sezonu, najdete ZDE.

PRODEJ

Permanentky si můžete pořídit v našem Viktoria shopu v těchto časech:

pondělí - pátek: 9:00 - 17:00